10 hurtige til Emilie Wagner

Rabatkode til en sundere hud

[Reklame for LACTOClear]

Hej piger,

I aften har jeg en lille anbefaling til jer. Jeg har nemlig testet en hudplejeserie siden slutningen af maj og den vil jeg gerne dele med jer, for den er virkelig god.

LACTOClear er en hudplejeserie der bygger på mælkesyrebakterier. Det er en udbredt misforståelse at man skal udtøre huden og urenheder, for at komme hudproblemerne til livs. Huden har altid brug for pleje og fugt – også selvom man er plaget af urenheder.

Denne hudplejeserie bekæmper urenheder med den aktive og naturlige ingrediens LACTOPAD, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien. Serien består af tre virkelig simple steps, som har gjort en verden til forskel i min plejerutine.

  • Exfoliating Cleanser: Det er en mild og eksfolierende cleanser der fjerner døde hudceller og overskydende sebum, samt dybderenser porerne. Den irriterer ikke huden, da kornene er meget fine – og så er den fri for mikroplast, som ellers er en populær ingrediens i mange eksfolieringsprodukter. Cleanseren skal anvendens to gange ugentligt, som en fast del af din hudpleje.
  • Face Wash: Hver morgen og aften bruges denne skånsomme vask – den fjerner snavs, sebum og døde hudceller. Jeg er særligt glad for at den har en pumpe, så den er hurtig og let at bruge. Dét er vigtigt for mig i en travl hverdag.
  • Active Cream: Det sidste led i plejeserien er den højteknologiske ansigtscreme. Den indeholder den aktive ingrediens LACTOPAD der målrettet rammer aknebakterien – den neutraliserer urenheder og reducerer nye udbrud, samtidig med at den plejer huden med olier, samt Vitamin E og Provitamin B5. Denne anvendes også morgen og aften. Igen kommer den med pumpe, så man slipper for at tage hænderne ned i produktet. Hvilket jeg er stor fan af!

Rabatkode

Hvis du selv har lyst til at testte produkterne kan du bruge rabatkoden: brohus – den giver 20% i rabat på deres hjemmeside og virker de næste to måneder. Så hvis du skal bruge lidt tid til at overveje dit køb, kan du også gøre det.

FØR & EFTER

Disse to billeder er fuldkommen uredigerede, taget med min iPhone, hjemme, i dagslys. Billedet til venstre er taget dagen efter jeg begyndte at bruge LACTOClear. På dette tidspunkt var min hud mere rødlig og irriteret og jeg fik flere akneudbrud. På billedet til højre har jeg testet produktet i otte uger. Som I kan se er min hud slet ikke lige så rød og så er strukturen i huden blevet meget finere. Jeg er virkelig glad for produkterne, fordi de er så simple at anvende og fordi de virker. Jeg synes virkelig du skal gøre dig selv den tjeneste at prøve dem, hvis du kæmper med huden – jeg vil i hvert fald foresætte på produkterne.

Læs eller genlæs: Smuk, fugtet og sund hud

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Emilie Wagner