Rabatkode til en sundere hud

Monday Update #51

Hej piger,

Okay – det er en lidt rodet tid her på bloggen. I søndags kom lørdagsinspirationen og på denne tirsdag kommer mandags opdateringen. Jeg håber I kan bære over med mig, jeg har haft en lidt turbulent weekend og skal lige ind i rytmen igen.

THIS WEEK

  • Skal jeg farves og klippes hos sejeste Anne Lindfjeld. Det er faktisk i dag, så når jeg har udgivet dette indlæg og klappet computeren sammen, er jeg på vej ind til lysere og korte hår. Jeg glæder mig helt vildt!
  • I aften skal jeg ud og spise med to af mine allerbedste veninder. Vi skal fejre at den ene af os er blevet kandidat (og det er ikke mig). Så aftenen byder på god mad og drinks.
  • Skal jeg et smut til Jylland og besøge Formland – boligmessen. Det er altid nogle hyggelige og interessante ture, når vi skal afsted med arbejdet. Har jeg nævnt at jeg elsker mig arbejde? 😉
  • Skal jeg deltage i Copenhagen Pride Paraden, sammen med NYX. Jeg glæder mig helt vildt, for jeg har altid gerne ville deltage i Priden. Jeg tror det bliver nogle skønne timer i godt selskab, med nogle dejlige mennesker. Og husk nu, kærlighed er kærlighed, uanset køn og race. Dét er noget af det vigtigeste at vide, her i verdenen.

Jeg tænker over ..

  • Hvilke efterårs støvler jeg skal anskaffe mig. Jeg har slet ikke nogle gode og jeg er desperat på jagt, for efterårsvejret er jo væltet indover os, uden varsel.
  • Hvordan mit hår mon ser ud, om nogle få timer.
  • At jeg har fået det bedre. Som jeg skrev i sidste uge havde jeg svært ved at finde ind til mig selv, men jeg er aktivt gået ind i at definere mig selv og min kerne. Jeg finder en stor trøst og hjælp hos yogaen, hvor jeg kan grounde mig selv og give mig selv ro til at finde min krop og mærke min sjæl. Jeg tror bare, at 20’erne er en virkelig svær periode i livet, fordi det er her man for alvor bliver voksen. Særligt midten af 20’erne, hvor jeg står nu. På den ene side er de sociale medier en stor forvirring i denne process, på den anden side føler jeg faktisk, at jeg kan definere og dokumentere min egen identiet gennem de sociale medier – er det noget I kan genkende?
  • At jeg er god nok. Det har jeg svært ved at huske og jeg tvivler meget på mig selv og mit eget værd. Men jeg er god nok, der er plads til mig og brug for mig, i denne verden. Det håber jeg også du ved, og husker, at du er!

Jeg håber at jeres tirsdag og uge bliver helt fantastisk!
Læs eller genlæs: 10 overfladiske ønsker

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til en sundere hud