Jeg brækker mig over Sociale Medier

Lysere tider

[Reklame: behandling og produkter er modtaget som gave]

Hej piger,

Såååå, der er sket noget. Hvis I har fulgt med på IG er det ingen nyhed, men bloggen skal ikke snydes for min forunderlige forandring af den årsag. Jeg er nemlig blevet lyshåret, som i virkelig lyshåret, og ikke bare et par lyse striber.

Den sejeste og dygtigeste frisør, Anne Lindfjeld, har nemlig endnu engang haft fingrene i mine lokker, og hun har lavet den smukkeste balayage på mig. Den er lys, varm og har et smukt spil med min egen mørke bund, så håret kan vokse ud, uden en grim udgroning.

Derudover er der også taget en del af længden og mine etager er blevet frisket op. Jeg er simpelthen SÅ glad for resultatet. Mit hår er flottere end nogensinde før, hvis jeg altså selv skal sige det – og det skal jeg jo, her på bloggen.

Hvis du har lyst til at få drømme-frisuren, så kan du bestille tid hos Anne Lindfjeld lige her og hvis du har brug for inspiration til dit næste look, eller gerne vil se andet af Annes arbejde, så kan du følge hendes Instagram lige her. Jeg elsker selv at se hendes vilde forandringer. Hun er bare så megadygtig. Hun ved hvad der kan lade sig gøre og hun er rigtig god til at vejlede dig, til hvad der vil være pænt til dig.

En anden udgave af mig

Mit hår spiller som sagt smuk i farven, som I kan se på de to forskellige billeder er der forskel på det, alt efter lys. Det øverste billede er dog taget i den populære Golden Hour, så her er det meget varmt. Jeg er simpelthen så glad for mit nye look, og det er der også en lidt dybere årsag til.

Da jeg havde min naturlige hårfarve i starten af året, var jeg virkelig trist og min angst fyldte meget. Da jeg begyndte at få det bedre, fik jeg lysnet mit hår af Anne for første gang. Derfor har det, nu endnu lysere, hår også en symbolik for mig, da det giver mig et lyst og let look, som minder mig om lysere og lettere tider, uden angsten hængene over mig.

Styling af mit nye hår

Når jeg er nyklippet og farvet, bliver jeg altid utrolig motiveret for at passe godt på mit hår. Det betyder gerne nye plejeprodukter og i dette tilfælde også en ny føntørrer.

  • Min nye føntørrer er fra BaByliss, jeg har virkelig trængt til en ny, for den føntørrer jeg har haft indtil nu, er min mors gamle. Så den er mindst, 15 år gammel. Min nye BFF fra BaByliss er virkelig skøn. Den har en blæsehastighed på 208 km/t. Så den er virkelig effektiv til at tørre håret. Derudover er der mulighed for at indstille den på 8 forskellige blæse- og varmetrin. Og så kan den indstilles til at blæse kold luft, hvilket er rigtigt godt at afslutte din føntørring med, for at style håret. Den kommer med tre forskellig fønnæb – det store bredde er særligt godt nu hvor jeg har fået friske etager, så faldet i mit hår rigtigt kan komme frem.
  • Heat Protection Mist fra Toni&Guy: Mit nye og smukke hår skal selvfølgelig beskyttes mod brugen af varmeprodukter, derfor er en varmebeskyttelse alfa og omega når jeg skal style mit hår med varme.
  • Sea Salt Texturizing Spray fra Toni&Guy: Giver mit hår en skøn tekstur, så jeg kan style det let. Jeg bruger den når mit hår er tørt og nyvasket, for netop at få en god tekstur. Der er ikke noget mere irriterende en helt nyvasket og blødt hår, det er umuligt at style.
  • Reconstruction Mask fra Toni&Guy: OG så er jeg selvfølgelig super motiveret for at pleje mit hår. Denne hårkur plejer i dybden og giver blødhed og glans – hvilket altid er skønt.

Se hvordan det så ud, første gang Anne Lindfjeld havde fingrene i mit hår: Anne Lindfjeld farver mit hår

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg brækker mig over Sociale Medier