Kærlighed er kærlighed // Kærlighed er alt vi har

JUBILÆUM: Monday Update #52

WUHU!!!! Monday Update har 1 års jubilæum!!

Sikke en fest – i et år har jeg hver uge opdateret jer på løst og fast. Mine opdaterings-indlæg er nogle af mine yndlings indlæg, for jeg føler at de bringer mig tættere på jer – så ved I hvor jeg er i mit liv og jeg er så glad når I vender tilbage og fortæller mig hvor I er.

Jubilæet skal fejres, som en hver anden mandag, med en lille opdatering på ugens planer og lidt generelle tanker – sådan er en fejring nu engang bedst; som man kender den. Åh, ironi er nu svært på skrift 😉

This week

  • Skal jeg selvfølgelig fejre jubilæet, det sker sådan ca. lige nu!
  • Skal jeg have udblokket(eller blokket), jeg kender ikke den rigtige term, mine nye sko fra Sofie Schnoor, som jeg købte på udsalg i Illums Bolighus. Det var lidt af et kup. De er dog lidt små, derfor vil jeg kaste mig ud i at få dem blokket hos en skomager. Jeg skal nok give jer en opdatering på Insta, om det er godt eller skidt – det var der flere af jer der efterspurgte.
  • Skal jeg til en hotelåbning med Karen – det er på torsdag, mere info har jeg ikke endnu. Kender I det, når man laver en aftale med en veninde, skriver det i kalenderen og så glemmer at følge op på det? Dét her er sådan en aftale – men uanset hvad, så glæder jeg mig meget til at se min skønne veninde.
  • Skal jeg dyrke yoga så meget som jeg gider. Jeg har pt. planlagt at lave 5 x Yoga With Adriene. Hendes videoer er fantastiske og en rigtig god måde at afslutte arbejdsdagen på. Jeg foretrækker at lave dem i mellem kl. 17-20, så jeg kan få afrundet dagen på en god og kærlig måde.

Jeg tænker på ..

  • Hvor vigtigt det er at hjælpe folk, når de rækker ud. Også selvom det ikke nødvendigvis passer ind i ens oprindelige planer. Hvis ens nære beder om hjælp, synes jeg, at det er vigtigt, at imødekomme det, så godt man kan. Lige nu er jeg på vej for at hjælpe en veninde, meget spontant – og jeg ved hun ville gøre det samme for mig. Dét er vigtigt. Verdenen bliver lidt bedre og lidt mindre kaotisk, når vi husker at hjælpe hinanden.
  • Hvor dejligt yoga er. Siden jeg har taget det op igen, føler jeg en fornyet selvkærlighed, selvtillid og ro. Yogaen hjælper mig med, at huske på, at jeg er god nok præcis som jeg er.
  • At min hud, utroligt nok, er pæn for tiden – til trods for lidt for meget sukker, kaffe og alkohol – og liiidt for lidt søvn. Dét er da en luksus uden lige.
  • Hvor meget jeg glæder mig til efteråret rigtigt tager til. Jeg elsker den friske luft, det kolde vejr, den skarpe sol og bladendes varme farver. Jeg elsker at kunne tage en varm bluse på og tage en kaffe to-go. Efteråret er bare den perfekte årstid i min optik.
  • Hvornår ærlighed er for meget – og om man kan være for åben og ærlig på de sociale medier? Det er svært for mig at svare på, men jeg summer lidt over det for tiden. Et langt stykke hen ad vejen tror jeg på, at hvis man er ærlig og menneskelig og giver lidt af sig selv, så er der nogle andre, der kan få noget godt ud af det, på den anden side af skærmen, så gør man noget godt for vores online univers – men kan det blive for meget? Hvad tænker du?

REKLAME: JAKKEN ER EN GAVE!
JAKKE RAILS // T-SHIRT PIMKIE (Hamburg) // NEDERDEL ZARA (Udsalg i Hamburg)

Læs eller genlæs, den første mandags opdatering (som dengang var en søndag): Sunday Update #1 (billedet er gået tabt, da jeg flyttede til Bloggers Delight).

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed er kærlighed // Kærlighed er alt vi har