VIND SENSOMMER KJOLE

Mine gemte IG-billeder #8

Hej piger,

Glædelig fredag – i dag er en rigtig god dag. Jeg har nogle gode planer foran mig med arbejde, en god venindefrokost og så har jeg en hyggelig og rolig aften i sigte. Dét er virkelig en dejlig fredag, i mine øjne.

I dag er jeg forbi med mine gemte Instagram-billeder, som sidst, en lidt blandet samling. Der er både ren visuel inspiration og mere spirituel inspiration, med fokus på kærlighed og menneskelighed.

Psychedelic Art

Ih, hvor jeg bare elsker det her billede. Det minder mig bare om Dennis og jeg. Liggende i sengen, med åbne vinduer og frisk, kølig sensommer luft. Bare os to, helt små og trætte – og helt tætte, fordi det bare er så trygt. Det betyder alt i verden for mig.

Kim Kardashian West

Kim (ja, vi er på fornanvn) er bare altid så lækker – selv i de grimmeste ting. Kan I forestille jer mig, i den der lyserøde skinkedragt? Nej vel? Men Kim, hun rocker den! Jeg kan til gengæld sagtens forestille mig selv i de mega fede see-through sko, hvor er de bare seje. Hvis du ved hvor man kan finde et lignende par, så smid mig lige et link!

Deep Quotes

Den her side, har bare den her rigtige stemning. Forstår I hvad jeg mener? Det rammer sådan en trist, men smuk stemning. Prøv at tjek den ud, hvis det ikke giver mening.

Fanny Lyckman

Er bare virkelig smuk i min verden – og så igen, med de gennemsigtige sko. Jeg er virkelig, virkelig nødt til at finde nogle!

Amanda Oleander

Amandas tegniner er en lille glæde i mit Instagram feed, de er bare så fine og menneskelige. Jeg kan virkelig anbefale hendes profil.

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #7

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND SENSOMMER KJOLE