10 hurtige til Claudia Bhimra

10 små ting jeg elsker

Hej piger,

Denne søndag trænger til lidt kærlighed og mildhed. Det er simpelthen uendeligt vigtigt at huske på de små, gode ting i livet – de ting, der ikke betyder noget særligt, men som sætter et smil på dine læber og som kan lysne en grå dag. Det er de ting, du glemmer, de ting du tager forgivet og som du kun vil blive gladere af at fokusere på. Jo mere du fokuserer på at være taknemmelig og glad for alle de gode ting livet bringer dig, store som små, jo mere vil dine tanker og perspektiver centrere sig om det positive – glæde avler glæde – kærlighed avler kærlighed. Så husk; stop op, sig tak; til Gud, universet, skæbnen eller moderjord og husk på alle de dejlige ting der sker.

10 små ting jeg elsker

 1. Når der er smagsprøver i min lokale bager. I ved, når man lige svinger ind forbi og skal købe et eller andet efter arbejde, som man mangler til aftensmaden, og der så står en lækker smagsprøve til at hapse på vej ud. Jeg er gladest når det er romkugler.
 2. At få ordnet negle – følelsen af et sæt nye negle, er bare fantastisk. Når jeg har fået et nyt sæt negle er det sidste jeg gør om aftenen, at strække mine hænder op mod loftet og ligge og kigge på dem – Dennis driller mig altid med det, men jeg elsker bare at kigge på nye og fine negle.
 3. En kold og frisk sensommerbrise, når du har brug for at trække vejret dybt. Når jeg føler uro, er der intet som nogle dybe vejrtrækninger i frisk, kold luft – det er noget af det mest fantastiske ved den årstid vi er ved at tage hul på.
 4. At dyrke yoga når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg har den sidste uge dyrket yoga hver dag efter arbejde, og det giver mig en utrolig glæde og ro – og et overskud uden lige. Normalt er jeg virkelig træt efter arbejde, og har svært ved at tage mig sammen til at lave noget aktivt. Når jeg har dyrket yoga får jeg fornyet energi og kan være aktiv om aftenen – I skal virkelig gøre jer selv den tjeneste at prøve det.
 5. At finde den sang man har ledt efter. Vi kender det alle sammen, man hørte en sang i en tøjbutik, til en fest, i en film eller en reklame, og hvordan var det nu den var? Og man vil virkelig gerne tilføje den til sin playliste, og det er som om det er umuligt at finde den – og så pludselig, falder man over den. Dét er en forløsning uden lige.
 6. Beskeder fra jer, på Instagram. I aner ikke hvad det betyder for mig, når I interagerer med mig, kommer med feedback og deler jeres tanker med mig – dét er simpelthen en gave, at have så søde mennesker, der læser med. TAK!
 7. Når man løber efter bussen, og når den! Det er da bare for fedt – en ægte sejr i hverdagen.
 8. At høre musik og danse rundt i stuen. Jeg er stor fan af #dansdetud – jeg har altid selv gjort det, uden jeg vidste, at det var en ting. Jeg elsker at spille høj musik og bare DANSE! Danse grimt, skørt og fjollet – at bruge kroppen og føle musikken. Jeg gør det mest når jeg er alene hjemme, men Dennis ser det også i ny og næ 😉
 9. At sove i rent sengetøj. Behøver jeg at uddybe dette punkt?
 10. Når Dennis tager opvasken så jeg har tid til at blogge – det sker tit og det gør mig virkelig glad.

Forsæt endelig listen i kommentarfeltet, så vi sammen kan fokusere på det positive.
Jeg håber I har verdens dejligeste søndag.

Læs eller genlæs: 10 ting jeg ikke tør

❤A

4 kommentarer

 • Karoline

  Hvor er det bare spot on 😍 Det er virkelig det bedste med de små opture, man er så heldig at opleve op til flere gange dagligt 👍🏼💓

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja det er jo lige det og bare så vigtigt at huske <3
   KNUS!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så dejligt og positivt indlæg – det er vigtigere, end de fleste de tror, at huske på selv de mindste ting, man er taknemmelig for!
  Er der nogle bestemt yogaguides, du følger, når du laver det derhjemme? Jeg synes, jeg har svært ved at finde nogle overskuelige og gode…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja lige præcis – og jeg glemmer det også selv til tider, men så er det godt vi kan minde hinanden om det.
   Ja det kan du lige tro, jeg bruger altid Yoga With Adriene, stemningen i hendes videoer er fantastisk og hun er rigtig god til at guide gennem skærmen.

   https://www.youtube.com/user/yogawithadriene

   KNUS A. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Claudia Bhimra