10 hurtige til Katrine Regnbue

SÅDAN FRIEDE DENNIS TIL MIG

Hej piger,

Jeg lovede jer jo, at jeg ville vende tilbage med vores forlovelses-historie i denne weekend og dén kommer så i dag, hvor der er gået en uge siden ham den søde, høje, skøre fyr, gik på knæ og spurgte om jeg ville gifte mig med ham.

En mærkelig plan

Jeg har I mange år følt mig klar til at blive gift – som jeg også nævnte for jer i dette indlæg – men jeg havde alligevel ikke troet, at det så skulle være nu. For et par uger siden spurgte Dennis mig, noget henslængt, om vi d. 25. august, skulle holde en lille picnic på Charlottenlund Fort – jeg sagde ja, men tænkte ved mig selv at det da var et mærkeligt og meget atypisk foreslag fra hans side. Jeg tænkte dog ikke videre over det. Et par dage efter talte jeg i telefon med min lillesøster, hun spurgte mig hvad jeg skulle den pågældende weekend og så røg det ud af mig; “Jeg skal på picnic på Dennis, og jeg tror sgu han frier!” På dette tidspunkt, vidste min søster godt at han ville fri. Jeg tænkte som sådan ikke videre over det.

På dagen

D. 25. august øsregnede det, og Dennis foreslog at vores picnic blev udskudt til dagen efter – så jeg tænkte, at han ikke ville fri, for et frieri kan da ikke bare rykkes? Så det blev søndag d. 26, og Dennis spurgte mig til råds, både om hvilken vin og hvilken frugt vi skulle tage med ud til fortet. Endnu et tydeligt tegn på at han ikke ville fri, for så skal jeg da ikke være indeovre beslutningerne. Da vi satte os i bilen, for at køre mod Charlottenlund, så skete der noget inden i mig – jeg var 100% sikker på, at han ville fri. Mit hjerte bankede og jeg var virkelig ukoncentreret.

Selve frieriet

Vi sad ude på Charlottenlund fort med tæpper, vin, frugt, bier og udsigt over havet. Bare Dennis og jeg. Vi sad der lidt tid (det føltes som en evighed, fordi jeg jo havde fornemmet, hvad der skulle til at ske). Pludselig tog Dennis mine hænder og sagde vi skulle rejse os op. Han sagde de fineste ting til mig og gik ned på knæ, med den smukkeste ring. Og jeg sagde ja, med det samme. Jeg var fuldkommen rundt på gulvet og inden jeg havde set mig om, kom min far, søster og svoger løbende frem – de havde stået skjult og filmet det hele. De havde dog stået så langt væk, at de ikke kunne høre hvad der blev sagt, hvilket jeg synes er virkelig fint – så det kun er Dennis og jeg, der ved præcis hvad der blev sagt i det moment. Det var virkelig, helt perfekt. Min familie havde champagne med og Dennis havde booket bord til at vi alle sammen skulle ud og spise, for at fejre det, på Mash – på Skovridderkroen lige ved siden af. Jeg ringede til mine nærmeste og var helt på månen.

Frieret var alt jeg ønskede mig – smuk natur, bare Dennis og jeg i situationen og at min far, søster og svoger kom frem, var virkelig prikken over i’et. Jeg er simpelthen så lykkelig.

Billedet er et screenshot fra videoen, som min søster har filmet.

Så ja, det er historien, som jeg fremover skal fortælle, når folk spørger mig hvordan min kommende mand egneligt friede til mig.

Læs eller genlæs: VI SKAL GIFTES

❤A

2 kommentarer

 • Årh det er så skønt at læse! Endnu en gang KÆMPE tillykke – det er SÅ fedt for jer, og jeg kan kun sige (som gift kvinde selv hehe). Ægteskabet er det FEDESTE ever #8yearsandgoingstrong

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Tusind tak søde du <3
   Jeg glæder mig også helt vildt til vi skal være mand og kone 😉

   Dejligt at du kan tale godt for det 😉

   KNUS!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Katrine Regnbue