Monday Update #53

Vores første forlovelsesgaver

[Reklame: parfumerne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Måske så I min opdatering på Instastory om, at jeg har fået min forlovelsesring tilbage, men at det nok ikke er blevet helt lille nok. Jeg er faktisk virkelig ked af det lige nu, fordi jeg bare havde glædet mig virkelig, virkelig meget til at få den og jeg tænkte virkelig, at jeg havde valgt den rette størrelse, som måske endda var lidt lille i det. Men den er for stor, især til min venstre finger, men måske også til den højre. Det kan godt være det udefra set er en lille ting, men lige nu fylder det bare alt inde i mig. Jeg summer stadig lidt over hvad jeg skal gøre – om den skal laves mindre, om jeg skal prøve at gå med den lidt tid og afgøre det derfra, eller om den bare skal sendes ind med det samme. Jeg er også bange for at den bliver for lille, hvis jeg får den et halvt nr. mindre.

Men for at fokusere på nogle lidt mere positive ting, så kan jeg fortælle at vi har fået booket vielse, jeg har fået set en mulig lokation, som har virkelig stort potentiale for at blive det endelige sted (fedt hvis det lykkes i første huk) og så har vi fået nogle virkelig fine forlovelses-gaver. Jeg havde slet ikke regnet med, at få gaver grundet forlovelsen, så det har også været en kæmpe overraskelsem at der overhovedet er nogle der har tænkt den tanke.

Den første gave vi fik, var denne flaske champagne af min fantastisk veninde Julie (og hendes skønne kæreste). Dét var simplethen den sødeste tanke at vi skulle skåle i bobler, grundet forlovelsen. Hun gav mig den første gang vi så hinanden, siden forlovelsen og havde hun printet vores forlovelses-billede og sat på flasken. Simpelthen den sødeste gave.

Vores anden forlovelses-gave fik vi af det søde team Amaze. Et sæt his and hers parfumer fra Molton Brown. Jeg fik duften Pink Pepperpod og Dennis fik duften Black Pepper. Begge dufte er intense, krydrede og spændende – de minder på mange måder om kærligheden i sig selv; dyb, udfordrende og intens. Jeg synes simpelthen det var den allerfineste gave og jeg er helt rørt over at Amaze har tænkt på os, i forbindelse med vores forlovelse – og også på Dennis. Lige nu nyder han vidst meget godt af, at jeg er blogger 😉

Jeg håber ikke, at I er trætte af forlovelses- og bryllups-snakken!
Og så håber jeg at jeres dag er skøn og at I er i meget bedre humør end mig.

Læs eller genlæs: Derfor fik jeg angst #3

❤A

2 kommentarer

 • Årh, hvor jeg bare selv kan huske hvor træls det var at vente på min egen forlovelsesring skulle tilpasses i størrelsen. Og da jeg så endelig fik den tilbage, var den blevet gjort så meget mindre, at stængerne om diamanten havde rykket sig, og den skulle så ind og laves IGEN. Der gik 14 dage før jeg havde den 🙁 Husk at vi snart går den kolde tid i møde hvor dine fingre er ekstra tynde, så hvis jeg var dig ville jeg gøre den en ekstra størrelse mindre, bare så du har fornemmelsen at den sidder hvor den skal og du ikke er bange for at tabe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja, det er simplethen så trist! Blev den så pæn igen, efter den blev lavet om? <3
   Ja, jeg kan i hvert fald passe den på min højre, så for nu, bruger jeg den der og så kan jeg altid få lavet den mindre igen, hvis det føles som det rigtige <3

   Kæmpe knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #53