Aftensnak og rabatkode

Hår-kærlighed

[Reklame: Farvning og vitaminer er modtaget som gaver]

Hej piger,

Nyder I fredagen? Min fredag er langt bedre end min torsdag. Jeg er dog i et mærkeligt, langsomt tempo i dag. Jeg er virkelig træt og det er som om at alt bare går lidt langsommere end normalt. Jeg havde planlagt at jeg ville udgive dette indlæg omkring kl. 13, så jeg er sådan cirka 3 timer bagud i dagens planer – men det går nok. Jeg har åbenbart brug for en dag i roligt tempo.

Det er lidt under en måned siden, at sejeste Anne Lindfjeld havde fingrene i mit hår og lavede de vildeste lyse lokker på mig, som jeg virkelig elsker! Se forvandlingen her. Jeg har sagt det før – og siger det gerne igen; Anne er den vildeste frisør og hvis du går med tanker om, at få frisket lokkerne op, så synes jeg klart du skal tjekke Anne ud, lige her.

Efter mit hår er blevet så lækkert (hvis jeg selv skal sige det), er jeg topmotiveret for at pleje det, både udefra med diverse lækre produkter, men bestemt også indefra i form af kosttilskud. Jeg har de sidste to måneder testet de lækre, søde og sjove SugarBearHair vitaminer. Det er virkelig et fantastisk tilskud til håret, som styrker dit hår indefra og indeholder vitamin A, C, D, E, B6 o B12 og biotin, som bidrager til at vedligeholde et sundt hår. Smagen kommer fra naturen og produktet er ikke testet på dyr. Udover dette, så smager de søde vitamin-vingummier virkelig godt og er en rigtig god måde at få lidt sødt på i løbet af dagen. Jeg tager dem efter min frokost eller aftensmad. Så der er altså flere gode ting ved dem. Derudover er der ingen tvivl om at de har styrket mit hår, jeg kan se og mærke det på hårets struktur, efter de to måneder hvor jeg har spist dem dagligt. Man må desværre kun spise to, jeg kunne sagtens spise flere!

Vitaminerne er en rigtig god blanding af fornuft og fornøjelse, så de fortjener en anbefaling herfra, på en grå og langsom fredag.

God fredag piger!
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensnak og rabatkode