Derfor fik jeg angst #4

Monday Update #54

Hej piger,

Mandagsindlægget er de sidste par madage blevet udskudt og det samme var lige ved at ske i dag, men så tænkte jeg; det skal være løgn du gamle. Så nu har jeg sat mig ved min computer, lige for at tjekke ind og hygge lidt med jer.

THIS WEEK

  • Skal jeg dyrke yoga og trække vejret helt ned i maven – jeg forsøger at få måtten frem hver dag (nej, ikke dén måtte) yogamåtten – okay, måske er jeg lidt for overtræt til at skrive et indlæg alligevel. Helt ærligt, så gør yoga bare en kæmpe forskel i mit liv og jeg har brug for det, til at grounde mig selv.
  • Skal jeg lave mad – det er altid Dennis der laver mad herhjemme, men jeg vil gerne blive bedre til at gå i køkkenet. I dag stod jeg også bag gryderne og lavede en mexicansk inspireret bønne-ret, imens jeg drak et glas rødvin, okay to – er det ikke bare mega voksent? Maden blev desuden virkelig god, og jeg er jævnt overrasket over mig selv.
  • Skal jeg ses med Simone. Vi har ikke være sammen på tomandshånd virkelig længe (tre uger) og det er virkelig ikke godt. Vi har det bare bedst når vi ser hinanden en gang om uden og lige kan vende verdens situationen (og tage et par Instagram-billeder).
  • Skal jeg bestille en tid til at få to nye tatoveringer – uuuuh!

Jeg tænker over

  • Hvor meget dyr betyder for mig. Jeg synes virkelig at dyr er en gave til os mennesker og jeg har altid været virkelig glad for at have dyr i mit liv. Jeg er glad for at Eddie bor i min lejlighed og er sammen med mig, jeg er glad for at være opvokset med dyr og jeg føler jeg skylder de dyr der er i mit liv en kæmpe tak, fordi de altid har været der, ubetinget.
  • Hvor trist det er at Ukendt Kunster ikke længere laver musik. Jeg sidder og hører pladen Neon Lys imens jeg skriver det her indlæg. Der er ingen der kan lave musik som dem. Jeg elsker det lyd-univers de skabte. Jeg er glad for at jeg oplevede en koncert med dem, sammen med Dennis, for vi elsker begge deres musik – og deres musik betyder meget for os. Jeg føler de rammer en særlig melankolsk nerve i mig, samtidig med at deres musik får mig til at slappe af.
  • Hvor mange der tror jeg er skør, fordi jeg ligger mine krystaller til opladning i månelyset?
  • Hvor glad jeg bliver, når I skriver til mig at mine indlæg om angst gør en forskel for jer. Dét betyder så meget for mig, for det bekræfter mig bare i, at det er det helt rigtige at gøre. De indlæg er sgu pisse hårde at skrive (undskyld mit franske) og de ripper op i en masse smerte som jeg har båret og stadig besidder – men når jeg ved at jeg kan hjælpe andre, så er dét al smerten værd.

Læs eller genlæs: 10 små ting jeg elsker

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fik jeg angst #4