Monday Update #54

Min forlovelsesring

Hej piger,

Nu synes jeg efterhånden, at jeg skylder jer et ordenligt billede af min forlovelsesring, efter al det taletid, den har fået på min Instagram.

Dét er ringen Dennis friede med (det giver vel lidt sig selv). Jeg er virkelig, virkelig glad for ringen, for den er lige mig. Dennis havde ikke valgt den helt på egen hånd, min lillesøster har nemlig været med indeover udvælgelsen – og den er virkelig perfekt i min optik. Jeg går altid med guldsmykker og stort set alle mine smykker har sten i, så denne ring kunne ikke være mere mig. Derudover er jeg virkelig glad for slanke smykker, så ja, den er virkelig perfekt i min optik. Ringen er 18 karats guld med 28 diamanter.

Ringen er købt hos Hartmanns og selvom jeg har haft nogle problemer med størrelsen, kan jeg kun sige at personalet har været virkelig søde. Jeg er stadig ikke 100% sikker angående størrelsen. Lige nu er den str. 50.5 og er alt for stor på min venstre, og måske også lidt til den store side på min højre. Jeg overvejer at få lavet den til str. 50, så tror jeg, at jeg vil være fuldkommen tilfreds. For nu, summer jeg lige over det – og jeg har aftalt med butikken, at jeg kan komme ind med den igen, hvis jeg har lyst til at få lavet den lidt mindre.

Så ringen sidder på min højre hånd indtil videre, selvom traditionen siger venstre. Jeg regner nemlig med, at den skal blive siddende dér sammen med vielsesringen. Ringen betyder virkelig meget for mig – ikke nok med at jeg synes den er utrolig smuk, så har den naturligt også en stor symbolsk værdi, da det er et tegn på at Dennis og jeg skal giftes og være sammen, til evig tid. Det er uden tvivl derfor, jeg har haft så mange problemer med størrelsen og jeg blev så ked af det, da jeg fandt ud af, at den stadig var lidt stor – for lad os nu være ærlige, det er jo ikke værre, end jeg bare kan få lavet ringen mindre. Jeg har bare virkelig ikke lyst til at undvære den i 14 dage igen, fordi den skal laves mindre. Og det er jo igen, blot et tegn på at det er en ring, med stor affektionsværdi, til trods for, at jeg kun har haft den i to uger.

Jeg synes virkelig min ring er fantastisk – manden der har givet den til mig er i samme kategori.

Læs eller genlæs: Sådan friede Dennis til mig

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #54