Min forlovelsesring

De 6 bedste tips til en holdbar makeup

Hej piger,

I ved jo, at jeg beskæftiger mig meget med makeup – både her på bloggen, med særdeles også i det virkelige liv. Jeg synes rigtig tit, at mine makeup indlæg eller indlæg om skønhedsprodukter er markeret som reklame. Det er jo klart, for mange af de ting jeg skriver om, er modtaget som gaver og derfor skal indlæggene selvfølgelig markeres som reklame – men jeg tænkte, at vi trængte til et skønheds-indlæg, som ikke skulle markeres som reklame, bare for en gangs skyld.

I dette indlæg finder I mine 6 bedste tips til at lægge en holdbar makeup, der kan holde til heldags arrangementer eller sene nætter.

  • Forarbejde: Hvis du vil lægge en flot og holdbar makeup er allerførste trin, at din hud skal være plejet ordenligt. Det kræver kontinuerlig pleje, hvor du tager hånd om din hud hver morgen og aften. Sørg desuden for at drik nok vand, spis en varieret kost og få nok søvn. En sund og balanceret livsstil, vil give dig mulighed for at lægge en smuk og holdbar makeup meget lettere.
  • Less is more: Mange har den opfattelse, at jo mere produkt-mængde man putter på, jo mere holdbart vil resultatet blive. Det er ikke helt rigtigt, jo tykkere lag produkter, jo sværere vil det have ved at sætte sig ordenligt ind i huden – dette gælder særligt for primer, concealer og foundation. Start altid med en lille smule produkt og arbejd dig op til det ønskede resultat.
  • Primer: En god primer er alfa omega for en holdbar makeup. Dette gælder både din ansigtsmakeup, men i høj grad også din øjenmakeup. Til ansigtsmakeuppen er det vigtigt at vælge en primer der matcher din huds struktur. Hvis du har problemer med at dine porer er tydelige under din makeup, så sørg for at anvend en primer der er god til dette.
  • Concealer på øjenlågene: Jeg har endnu ikke fundet en primer til øjenlågene som jeg er tilfreds med – derfor foretrækker jeg at prime mine øjne med concealer og sætte dem med en setting pudder, inden jeg tager øjenskygge på. Det gør at øjenskyggen er mere holdbar og ikke vil crease (sætte sig i de fine linjer, på dit øjenlåg).
  • Setting-pudder: Apropos setting-pudder, så er det virkelig også et must til en holdbar makeup. Pas på med at brug for meget pudder, hvis du har tør hud. Tag blot en lille mængde og påfør over din makeup. Det holder cremeprodukterne, som foundation og concealer, på plads og lader dem holde længere.
  • Settingspray: Afslut altid din makeup med en settingspray. Det er nok mit vigtigeste råd til en holdbar makeup. Settingspray sørger for, at de forskellige lag du har i din makeup, smelter sammen og får et mere naturligt udtryk, samtidig med at din makeup bliver mere holdbar. Settingspray gør en verden til forskel!

Hvilke produkter du vælger at bruge er op til dig – nogle foretrækker én concealer fremfor en anden – det samme med settingspray osv. Afprøv nogle forskellige produkter eller orienter dig i de produkt-anmeldelser jeg, og andre skønheds-bloggere, laver. Det er meget individuelt hvilke makeupprodukter der gør tricket, for den enkelte.

Jeg håber I kunne bruge disse tricks piger.
Og så håber jeg, at I har den skønneste fredag.

Læs eller genlæs: Innovativ akne-behandling
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min forlovelsesring