Sunday Update #55

Nuxe Aquabella Aftenrutine

[Reklame for Nuxe]

Hej piger,

Jeg håber I har en dejlig mandag. Som jeg har nævnt for jer, vil jeg skrue lidt ned på mit antal af indlæg. Jeg er i gang med at planlægge den næste tids indlæg på bloggen og jeg overvejer om mandags-opdateringen skal flyttes tilbage til søndag (som det var i går) eller hvordan og hvorledes – fortæl rigtig gerne hvad I tænker.

Nå, men I ved jo, at jeg er virkelig glad for at teste forskellige hudplejeprodukter, for min hud er mit ømme punkt. Jeg har de sidste uger tilført et par nye produkter til min plejerutine, for at optimere min huds forhold og dens tilstand natten over – nemlig via den nye Aquabella serie fra Nuxe.

Nuxe er naturlig hudpleje, som er utroligt luksuriøst og effektivt. Det er udviklet og produceret i Frankrig og er opbygget omkring de tre bærende elementer; Naturens styrke, videnskabelig effektivitet og sensorialitet. Deres produkter dufter skønt og netop, naturligt. Jeg er stor fortaler for hudpleje, uden for meget kemi – generelt er plejeprodukter der bygger på naturlige ingredienser virkelig et hit, i min optik. Jeg tror på at naturen indeholder uendelige gaver til os mennesker og vores velbefindende.

Nuxe hudpleje er består af op imod 98,1% naturlige ingredienser og de aktive ingredienser i produkterne er altid naturlige. De har desuden et stort fokus på bæredygtig produktion og social ansvarlighed, i forbindelse med skabelsen af deres produkter. Elementer der virkelig er vigtige, i den verden vi lever i.

Den nye Aquabella serie er blevet en fast del af min aftenrutine og dermed også min hudpleje – men for mig, er min aftenrutine mere end hudpleje.

Når jeg renser mit ansigt, sørger jeg altid for at høre noget afslappende musik, gerne med hang-drums (dette nummer er en go-to for tiden) og at have mine krystaller tæt ved mig. Jeg sørger for at tage mig god tid, trække vejret dybt ned i maven (fire sekunder ind af næsen, fire sekunder ud af munden). Det er virkelig vigtigt med vejrtrækningen (særligt hvis du har angst), men generelt for alle mennesker er det vigtigt, at connecte til kroppen og få pustet ud, samt at givet slip på dagens oplevelser. Derfor er min aftenrutine meget vigtig for mig – jeg omfavner mig selv og renser min energi, så jeg er klar til en god nats søvn og en ny og god energi dagen efter.

Renseserien består af tre produkter

Micro-exfoliating purifyng gel // Renser i dybden: En ansigtsrens i gel-form, der indeholder naturlige blå mikroperler, som mildt eksfolierer huden og fjerner snavs og talg. Den bruges dagligt og på denne måder fjerner du dødehudceller, hver dag. Dette giver en glat, blød og glødende hud.

Beauty-revealing essence-lotion // Mindsker porerne: Er en ansigts toner for kombineret hud (hele serien er til kombineret hud). Den renser huden uden at udtørre, hvilket er meget vigtigt – det er aldrig den rette løsning at udtørre huden, hvis du vil forbedre hudens tilstand. Den forbedre hudens tekstur ved at opstramme porerne.

Beauty-revealing moisturizing emulsion // Giver fugt: En fugtighedscreme som smelter ind i huden og giver dig en følelse af at have nøgen-hud (fuldkommen perfekt, når man skal sove og ikke vil føle sig fedtet). Den fugter hudens tørrer områder og forbedre hudens kvalitet, hvilket tydeligt kan ses, når du skal lægge makeup. Cremen indeholder et 100% naturligt Blur comlpex, som netop gør, at huden bliver blødere, mattere og friskere, end ved brug af andre cremer. Cremen kommer desuden i en beholder med pumpe, hvilket er et kæmpe plus i min bog, da det er det absolut mest optimale i forhold til at holde din creme bakterie-fri og derved undgå at sprede bakterier rundt i ansigtet.

Læs eller genlæs: Plej din hud med krystaller

Serien er virkelig fantastisk til pleje af huden – og kan både bruges morgen og aftnen. Så hvis du foretrækker at have én serie, til begge tidspunkter, kan denne sagtens være din nye go-to hudpleje. Den egner sig til alle aldre med kombineret hud – men særligt til det yngre segment, hvor mange har kombineret hud. Serien er effektiv, giver huden en smuk glød og tilfører fugt uden at fedte. Den giver mig en dejligt afslappet følelse, renser min hud (selvsagt) og hjælper mig med at koble af.

Jeg vil i løbet af denne uge lave en Insta-story hvor jeg viser jer hvordan jeg bruger produkterne in-action og jeg gemmer den som højdepunkt, så I altid kan tilgå den og let se hvordan jeg anvender dem. Det er nu super simpelt, jeg tænkte bare det kunne være lidt hyggeligt.

På billedet her kan I se de fine, naturlige blå perler som fungerer som den eksfolierende del i gelen.

Hvad gør du, for at give slip på dagen og lade op med ny energi?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #55