Jeg vil ikke seksualiseres

Til dig der ikke orker at tage selvbruner på

[Reklame: produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

Okay, jeg tror dette indlæg tager prisen for den hidtil længste titel (!!)

Et tilbagevendene emne, både her på bloggen men også i mit virkelig liv, er selvbruner. Jeg er født bleg, og folk tror næsten det er løgn, når de ser mig uden selvbruner – jeg selv inklusiv.

Jeg er gladest for mig selv, når jeg har en lille fake tan, derfor påfører jeg også dén lille falske glød minimum en gang om ugen. Dét er der flere i min omgangskreds der ikke forstår – altså, de forstår godt at jeg febrilsk flygter fra mit blege ydre (og nej, der er ikke noget galt i at være bleg, men overdrivelse og så noget med forståelse – I ved hvad jeg mener) – de forstår ikke hvor jeg får overskuddet fra, til at stå og påføre selvbruner med en handske og vente på at det tørrer ind – og smitte af på mit lagen osv.

Altså nogengange forstår jeg det sgu ikke engang selv – men jeg nyder min lille selvbruner rutine, det er selvforkælelse i min optik.

For et par uger siden fik jeg to produkter ind ad døren, som er super spændende – nemlig to udgaver af Gradual Tan fra St.Tropez; et mærke jeg har nævnt for jer flere gange, i selvbruner sammenhænge.

Gradual Tan har ikke samme øjeblikkelige effekt som Instant Tan – det er produkter der lader dig opbygge en skøn glød, over flere ganges brug. Allerede efter første gang du bruger produkterne vil du opleve en glød på din hud, men hvis ud bruger produkterne flere dage i træk, kan du opbygge en dybere farve. Under billedet finder du en lille uddybningen af anvendelsen af de to produkter.

St.Tropez Gradual Tan Classic – er en selvbruner i lotion form, den gennemfugter huden i op til 48 timer, trænger hurtigt ind i huden (så du hurtigt kan tage tøj på) og har en opløftende duft som er specialudviklet til at fjerne selvbrunerlugten, mens farven udvikler sig. Du kan altså med fordi erstatte denne, med din bodylotion, hvis du vil tilføre lidt glød til din hudpleje.

St.Tropez Gradual Tan In Shower er en helt unik formel, til dig der netop ikke orker at skulle tage selvbruner på. Du påfører den i badet på ren, våd hud, lader den virke i tre minutter, skyller den af og indtager verdenen med en lækker glød, der begynder at udvikle sig, i dét du træder ud af badet – her begynder de aktive ingredienser nemlig at virke.

Super effektive, lækre og simple produkter. Husk at du ikke kan forvente en mørk glød af disse Gradual Tans, første gang du påfører dem – det er produkter der er skabt til at du gradvist kan opbygge en lækker glød, uden at du skal sætte lang tid af til en selvbruner-rutine. Hvis du ønsker selvbruner med en øjeblikkelig effekt kan du tjekke nogle af deres andre produkter og læse hvordan de virker, i min store selvbruner guide.

Jeg håber jeres fredag er og bliver skøn!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke seksualiseres