10 hurtige til MIG

Monday Update #56

Hej piger,

Er jeres uge startet godt? Det håber jeg!
Selv er jeg virkelig glad for jeg har haft en skøn og rolig weekend, hvor jeg både har fået slappet af og ordnet praktiske gøremål såsom rengøring og at handle ind (vi bruger jo nemlig.com, sååå det er ikke jordens største bedrift at få handlet – men lidt har også ret).

Lad os springe direkte til ugens planer.

THIS WEEK 

 • Skal jeg simpelthen have lavet min forlovelsesring mindre. Størrelsen irriterer mig stadig. Jeg har flere gange været ved at gå ind med den, men jeg bliver ved med at udskyde – men det må være slut nu! Jeg vil simpelthen have den lavet, så den passer perfekt til min finger.
 • I aften skal jeg spise middag med det skønne veganske hårbrand Maria Nila. Dét er da en skøn måde at starte ugen på.
 • I morgen skal jeg have biopeeling hos jordens bedste Shirley fra Sund Hud – jeg glæder mig utroligt meget! Hendes behandling er fuldkommen magisk og afslappende. Og min hud responderer fantastisk på at få en biopeeling – både nuværende udbrud og akne-ar bliver mindsket.
 • Efteråret er min ultimative yndlings årstid og på søndag har jeg en rigtig efterårs-aftale med to af mine dejlige veninder. Vi skal drikke varm kakao og spille spil; dét glæder jeg mig helt vildt til!

Læs eller genlæs: Sådan falder du i søvn: de bedste tips

Jeg tænker over ..

 • Om bloggen er et uddøende medie? Det er svært at vide. Der er ingen tvivl om at der er flere der følger med på min Instagram end på min blog – og jeg følger også selv langt flere på Instagram end jeg læser blogge, men jeg føler bare ikke at Instagram har mulighed for samme uddybning, som bloggen har. Hvis jeg virkelig har noget på hjerte, så har jeg brug for at skrive et indlæg, hvor der er plads til at udfolde tanker. Hmm, det er egenligt bare noget jeg summer lidt over – det tror jeg der er mange der gør, i denne branche.
 • Hvilken stil min brudekjole/outfit skal være. Altså, nu var den første jeg bestilte jo slet ikke den rette for mig, så jeg kigger videre – men der er virkelig mange forskellige stilarter der tiltaler mig, indenfor brudekjoler. Gad vide om man bare ved, at man har fundet den rette når man står med den på, eller om man altid vil være lidt i tvivl?
 • At jeg virkelig godt, engang i fremtiden, gad at uddanne mig til yogainstruktør. Det her er fuldkommen drømmetænkning, for jeg er ikke særligt øvet yogaudøver, men det er bare en tilbagevendende tanke jeg har. Jeg tror bare det kunne være super fedt at undervise nogle hold i weekenderne og det kunne være fedt selv at kunne sammensætte yoga-programmer.
 • Hvor vigtigt det er at have et roligt og godt aftenritual. Jeg vidste jer jo min hudpleje-aftenrutine på IG-Story i denne uge og derfor har jeg tænkt lidt ekstra over den. Jeg har meget lettere ved at falde i søvn, når jeg giver mig selv ro og tid til at falde ned og give slip på dagen. Og så er søvnmeditation med Tjugga altså verdens bedste måde at falde i søvn på.

A

2 kommentarer

 • Laura

  Jeg læser markant færre blogs nu, end jeg gjorde for, lad os sige, 5 år siden. Men tror egentlig mest, det er fordi de fleste blogs er blevet for overfladiske og kommercielle – og den slags er der rigeligt af på Instagram i forvejen! Så gode gamle personlige blogindlæg elsker jeg stadig – der kan Instagram altså ikke være med!

  Håber det giver mening, det blev vist en anelse rodet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej Laura,

   Det giver super god mening – jeg har det på præcis samme måde. Synes faktisk du rammer spot-on i forhold til de tanker jeg selv har. Et personligt indlæg kan bare noget andet, end en personlig Instagram opdatering!

   Knus, A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til MIG