Monday Update #56

Ny stærk og feminin serie fra Molton Brown

[Reklame: Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Et brand jeg har nævnt flere gange herinde er Molton Brown. Jeg synes simpelthen deres produkter er så skønne og lækre – de er eksperter i at skabe skønne og interessante dufte og deres produkter er en fornøjelse at anvende.

Jeg har modtaget deres helt nye serie; Jasmine & Sun Rose, og den har slået benene væk under mig. Den dufter ubeskriveligt godt – derfor synes jeg også den fortjener lidt kærlighed her på bloggen.

Duften er sart og fin – men samtidig interssant og meget feminin. Duftnoter af jasmin er hjertet i duften, som stammer fra hvide jasminblomster der er plukket ved Nilens bred i skumringen, for at indfange blomsternes berusende essens på deres mest intense. Er det ikke fuldkommen eventyrligt, at tænke på, hvilke elementer der ligger bag udviklingen og skabelsen af sådan en duft? Jeg er fuldkommen fortryllet af den og parfumen er lige nu min everyday duft, fordi den er let og feminin og samtidig formår at holde hele dagen.

Læs eller genlæs: Vores første forlovelsesgaver 

Jeg er virkelig glad for seriens body wash- og lotion, for de to produkter er virkelig skønne at arbejde med. De dufter selvfølgelig skønt ligesom resten af serien og de giver mig virkelig en følelse af velvære. Bodylotionen fugter, men uden at være for fed – hvilket jeg foretrække i en lotion.

Serien Jasmine & Sun Rose er skabt som en hyldest til alle de modige og feminine kvinder der findes i verdenen – at være feminin og at bevæge sig i verdenen med kærlighed er positive elementer i min optik og som et af mine favorit citater siger; The future is female. Derfor kan jeg kun være fan af en plejeserie der hylder den feminine energi.

Serien består af en body wash- og lotion, badeolie og eau de toilette og kan købes i Magasin. Jeg har ikke kunne finde den online, men I kan finde andre af Molton Browns skønne produkter lige her.

❤A

2 kommentarer

  • Cairo

    Det lyder super lækkert. Det vil jeg med gerne tjekke ud. Tak for tippet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #56