Bryllupsdatoen er sat

Monday Update #57

Hej piger,

Jeg håber I har haft en dejlig start på ugen. Jeg har en lidt anderledes uge og starter derfor min mandag med at arbejde hjemmefra. Det er en lidt mærkelig følelse, fordi jeg er vant til at skulle ind på arbejdet om mandagen. Nå, man siger jo forandring fryder.

This week

  • I dag skal jeg arbejde med Nelle. Hun har været ude og rejse længe og jeg er virkelig glad for, at hun er hjemme igen. Hun er virkelig en stjerne i mit liv, jeg elsker at bruge mine hjemmearbejdsdage i hendes selskab. Både fordi vi hygger os, og er i samme båd når det kommer til blogverdenen.
  • Skal jeg til et event, som Nelle har inviteret mig til – det er vist noget med en stor hoppeborg. Jeg er ret spændt på at se hvad det er. Det er på torsdag.
  • Dennis og jeg skal til parmiddag lørdag, for så voksne er vi.
  • Skal jeg virkelig huske at passe på mig selv. Jeg havde nogle hektiske dage i sidste uge og det vil jeg ikke tage med ind i denne uge. Jeg vil være bedre til at sige til og fra, i forhold til hvad jeg kan overskue og hvor mange aftaler jeg kan håndtere. Jeg skal virkelig være bedre til at sige nej.

Læs eller genlæs: 10 hurtige til mig

Jeg tænker på ..

  • Hvor meget jeg savner min mor. I torsdags overvældede sorgen og savnet mig, og det sidder stadig i mig. Jeg savner altid min mor og hun er altid med mig, i mit hjerte, men nogen gange er smerten og sorgen mere intens. Det føles som om, jeg har et hul i mit hjerte og jeg savner hende helt vildt. Sorgen over at miste en forældre går aldrig væk. Min mor døde for 14 år siden og jeg tænker på hende hver dag. Jeg var 11 år, da vi mistede hende og hun vil altid være et af de mennesker der har gjort størst indtryk på mig. Hun har virkelig en unik plads i mit hjerte.
  • Hvor dejligt det er, at det er blevet efterår. Jeg elsker striktrøjer, store jakker, flot makeup, friske gåture, varm kakao (og kaffe), orange blade, levende lys, tæpper og tid til indendørs hygge.
  • At jeg gerne vil blive bedre til at pleje min krop inde fra. På de seneste har jeg drukket lidt for meget kaffe, jeg er stoppet med at oilpulle og jeg får slet ikke drukket nok vand. Dét vil jeg gerne ændre og gøre noget aktivt for at pleje mig selv. Jeg ved, at jeg har det bedre, når jeg passer på min krop og giver den kærlighed.
  • At jeg snart har fødselsdag!! Yaaay, jeg elsker virkelig at have fødselsdag. Jeg foretrækker at afholde den stille og roligt, i selskab med dem jeg elsker. Jeg har fødselsdag d. 15. Oktober og bliver 26 år.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdatoen er sat