Monday Update #57

Havana Kollektionen: Nyheder fra L’ORÉAL

[Reklame: produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

For et par uger siden fik jeg en spændende makeup kollektion ind ad døren, som med det samme fangede min opmærksomhed, det er nemlig et samarbejde mellem L’Oréal Paris og sangerinden Camila Cabello, I ved hende med: “Havananana half of my heart is in Havananana” – eller noget i den stil, det er i hvert fald dét jeg plejer at synge.

Kollektionen er inspireret af Camilas hjemby, Havana og er skabt i et tæt samarbejde mellem Camila og L’Oréal Paris. Kollektionen er en hyldest til naturlig skønhed.

Der er særligt tre af produkterne som har fanget min opmærksomhed og som jeg synes fortjener lidt fokus, for de er super skønne og budgetvenlige.

De tre produkter er:

  • Havana Sun Lit Bronzer; En flydende bronzer der fås i to farver og skaber den smukkeste glød, som imiterer det look du får, når du har været på stranden en sommerdag. Den fås i farverne; Ligt-medium og Medium-deep. Og med min blege, skandinaviske hud, må I selv gætte hvilken farve jeg skal bruge. Den koster 99,95 kr. i vejledende udsalgspris.
  • Havana Flash Liner; En skøn og virkelig holdbar liner – den er så fin og spids, at du kan påfører din flydende liner med unik præcision. Den koster ligeledes 99,95 kr. i vejledende udsalgspris.
  • Havana Lip Dew: En lækker Lip gloss, der kommer i fire forskellige farver. De føles rigtig skønne på læberne. Jeg er virkelig ikke en lip-gloss-fan, jeg synes de klistrer og er upraktiske, men lige denne, har jeg brugt flere gange i hverdagene, fordi jeg synes den er behagelig og fin på læberne. Den koster 89,95 kr. i vejledende udsalgspris.

På billedet er der lavet swatch af; Havana Flash Liner, Hacana Lip Dew i farven Lit Up og Havana Sun-Lit Bronzer i farven Ligt-medium.

Læs eller genlæs: Til dig der ikke orker at bruge selvbruner

Da jeg ledte efter links til de forskellige produkter, faldt jeg over denne video, hvor jeg synes man ser produkterne rigtig godt, i brug, derfor vil jeg lige dele den med jer.

Alt i alt, en skøn makeup kollektionen, der sikrer dig et glødende makeup look, til gode priser.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #57