Havana Kollektionen: Nyheder fra L'ORÉAL

Projekt ren bryllups-hud

Hej piger,

De af jer, der har fulgt med længe eller følger med fast, ved at min hud er mit store problem og usikkerhed.

Da jeg stoppede på P-piller i 2014, gik min hud mildest talt amok. Samtidig med dette, bragede min angst afsted og jeg havde det virkelig dårligt, rent generelt. Jeg fik en slem omgang akne og når jeg kigger tilbage på billederne fra den tid, så tænker jeg virkelig, at det halve kunne være nok. Min hage var fuldkommen overbetændt og fyldt med bumser. Jeg kan huske, at det gjorde ondt når jeg snakkede og jeg skammede mig konstant over min hud. Min hud var, grundet de betændte udbrud, virkelig ujævn, hvilket også betød at jeg på ingen måde kunne dække omfanget af min akne med makeup, jo jeg kunne da skjule den røde farve, men ujævnheder af den karakter kan bare ikke dækkes. Jeg vil faktisk virkelig gerne vise jer et billede fra dengang, jeg ved bare stadig ikke om jeg er klar til det, fordi det var sådan en sårbar tid i mit liv.

Nu står jeg foran, at skulle holde et bryllup i 2019, og det betyder at en sund, ren og smuk hud er vigtigtigere for mig, end nogensinde før. Det ville bare være en lettelse uden lige, at blive gift, uden at skulle bruge tid/energi på, at tænke over, om min hud er grim og uden at skulle frygte hvordan min huds tilstand vil være på dagen, for det er allerede noget jeg tænker over på nuværende tidspunkt.

Derfor har Shirley fra Sund Hud og jeg, aftalt at lave en form for bryllups-program med biopeelinger fra januar frem til juni hvor brylluppet skal stå. Præcis hvordan og hvorledes har vi ikke snakket nærmere om, det er faktisk kun på idéplan indtil videre, men jeg er slet ikke i tvivl om, at et forløb med biopeelinger vil gøre underværker for min hud og mindske mine ar, dét er nemlig præcis det der er sket før, da jeg gik fast hos Shirley. I øjeblikket kommer jeg sporadisk, når det lige passer ind i mit skema.

Derudover afprøver jeg i øjeblikket nogle nye kosttilskud og jeg har lavet nogle tilføjelser til min hudplejerutine. Det er alt sammen helt nyt og jeg vil fortælle jer mere om det, når jeg har testet det for alvor.

For nu vil jeg bare fortælle jer, at jeg aktivt arbejder på at få en pænere hud til mit bryllup i 2019, så det ikke skal kaste en skygge over den fantastiske dag der venter. Og jeg tager jer med på rejsen, uanset om det lykkes eller ej.

Læs eller genlæs: Min forlovelsesring

Dette billede er fuldkommen uredigeret. Selvom min hud har en lidt grov struktur her, så er det en af mine rigtig gode hud-dage, hvor jeg lige har fået en biopeeling. Hvis jeg var sikret at min hud så sådan ud til mit bryllup, ville jeg være fuldkommen tilfreds, men med min huds nuværende tilstand, er det på ingen måde en garanti.

Jeg håber I vil sende mig noget god hud-energi på denne rejse.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana Kollektionen: Nyheder fra L'ORÉAL