Mine gemte IG-billeder #9

Indgraverede detaljer // Åbning af Molton Brown

[Reklame: Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Jeg har haft en virkelig hektisk uge på mange punkter, jeg glæder mig helt vildt til dagen i morgen, hvor jeg kan tage nogle dybe vejrtrækninger og slappe af.

Ugen startede heldgivis virkelig godt, da jeg var inviteret til shopping i den nyåbnede Molton Brown butik, på Købmagergade 40, i indre by.

Jeg er virkelig glad for Molton Brown, det er et super lækkert mærke, som gør sig i plejeprodukter, parfume og duftpinde/duftlys. Jeg har efterhånden en del ting derfra, og dét der gør at jeg er så glad for brandet er, at det virkelig er lækkert, hele vejen igennem. For at fremhæve det vigtigeste, så er deres forskellige dufte virkelig spændende – man bliver stimuleret på en virkelig positiv måde af at dufte til dem; de er levende og meget dybe, og så er de virkelig holdbare. Deres parfumer holder hele dagen, på mig. Derudover så er deres design simpelthen så fint og lækkert, og de pynter i hjemmet.

Til eventen var det muligt at få indgraveret tekst, på de produkter der var lavet i glas, hvilket jeg synes er virkelig fint. Jeg fik personligt indgraveret teksten: ‘D+A’ på et stort, hvidt duftlyst og teksten: ‘BROHUS’ på en parfume. Dennis synes det var ret sødt af mig. Skal jo fedte lidt for ham, bare engang i mellem.

Hvis du selv kunne tænke dig at få indgraveret tekst i et glas produkt fra Molton Brown, kan du få gjort det i butikken, i morgen d. 13/10. Jeg synes det er virkelig fint og særligt hvis man skal give en gave – så bliver pludselig en meget personlig gave, med den fine indgravering.

Parfumen valgte jeg i duften Gingerlily – dét er en helt fantastisk duft, jeg faldt pladask for den og jeg har brugt den hver dag siden mandag.

Læs eller genlæs: Bryllupsdatoen er sat

Duftlys og duftpinde er i duften Coco & Sandalwood. Det er en duft der er mild og let, som jeg synes fungerer rigtig godt i et hjem. Jeg synes det er afslappende og netop derfor valgte jeg denne duft, både i duftlys og duftpinde. Jeg kan ikke finde disse to online, men de kan købes i butikken.

Jeg håber I får en rigtig dejlig fredag.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #9