Det er ikke gratis at ..

Hvornår er man spirituel?

Hej piger,

En hektisk tid med angst og mange følelsesudsving er ved er give slip. Det er altid en utrolig forløsning at nå til dét tidspunkt hvor følelserne falder til ro og tankerne ikke kører rundt med mig længere.

Når jeg er i den ængstlige tilstand finder jeg en stor trøst i min spiritualitet og det er jeg virkelig glad for – men hvad er spiritualitet og hvornår er man egenligt spirituel?

Ordet spirituel dækker over begrebet; åndelig. At være et spirituelt menneske vil altså sige at man er et menneske er der optaget af det åndelige og ønsker at leve et åndeligt liv. I spiritualiteten ligger en tro på noget større end den fysiske verden, lidt klichéfyldt kan man vel sige, at man tror på mere mellem himmel og jord, men at man ikke nødvendigvis tilhører en bestemt religion.

Men hvornår er man så spirituel?
Nogen mennesker bruger deres spiritualitet meget aktivt, til at navigere i tilværelsen og til at udvikle sig selv. Inde for det spirituelle er der meget viden at hente, der er skrevet meget om energier og hvordan den åndelige verden fungerer. Der er mange emner at blive klog på, inde for det spirituelle, blandt andet meditation, tarot kort, stjernetegn, krystaller og meget mere. Jeg har ikke den store viden inden for det spirituelle, men for mig mærker jeg min egen åndelighed helt intuitivt. Siden jeg har været barn har jeg samlet på krystaller, de har altid givet mig en helt unik følelse af tryghed og jeg har altid haft en dybtfølt tro på, at der findes noget der er større end os mennesker og hvad vores forstand kan begribe. Jeg mærker spiritualiteten som en naturlig del af mig.

Jeg vil altså mene, at man er spirituel, når man føler sig som dét. De spirituelle mennesker jeg kender har et stort fokus på kærlighed, selvudvikling og miljøet. Det behøver ikke være abstrakt eller hokus pokus, spiritualiteten kan blot være et redskab til at leve et bevidst og meningsfyldt liv.

Hvis du kunne tænke dig at få et større indblik i forskellige spirituelle emner, så vil jeg klart anbefale dig at følge med hos min meget kære og nære veninde Nelle Noell. Hun har simpelthen så meget viden om spiritualitet og energier, og hun har hjulpet mig igennem nogle meget kritiske tider i mit liv. Hun er det jeg vil beskrive som; klog på livet og jeg sætter virkelig pris på at kende et menneske som hende, der er så reflekteret. Hun har altid et godt råd og en interessant vinkel på problemstillinger og hun har hjulpet mig videre fra svære perioder, så min udvikling har kunne udfolde sig.

Hvis du er et sted i dit liv, hvor du har brug for at blive guided videre kan du booke Nelle som mentor, enten i en enkelt sæson eller i et forløb. Jeg vil virkelig, virkelig anbefale dig at tage kontakt til Nelle, hvis du står overfor udfordringer i dit liv og har brug for en vej videre. Nelle kan give dig klarhed over hvad næste skridt i din udvikling er og hjælpe dig med at finde hjem til dig selv igen. hun har hjulpet mig et utal er gange og hun har givet mig virkelig mange spændende perspektiver på tilværelsen, som jeg har med mig hver dag. Du kan læse mere om Nelles mentor sessions her.

Læs eller genlæs: 10 hurtige til Nelle Noell

Derudover vil jeg anbefaler dig at følge Bunny Michael, hun laver de skønneste memes om at have kontakt til sit Higher Self. Jeg synes virkelig de er vidunderlige og relaterbare. De giver mig altid et smil på læben.

Jeg håber at søndagen behandler dig rigtig pænt.
Stort knus!

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke gratis at ..