For evigt efterårsbarn

Fremtiden er vegansk

[Reklame; produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Jeg håber jeres fredag er skøn og at I står overfor en weekend der passer perfekt til jeres mindset.
Selv har jeg en lidt hektisk weekend med mange planer, men det skal nok blive rigtig godt; jeg vil bare go with the flow og nyde nuet.

I dag skal vi tale lidt om hårpleje, vegansk livsstil og bæredygtighed; en ret fed cocktail, synes I ikke?

Jeg har omtalt Maria Nila flere gange på mine sociale medier, blandt andet i dette indlæg, hvor jeg havde et stort fokus på problematikken i vores ekstreme kødindustri og forbrug – og lavede en lyn-guide til et par af deres produkter.

Jeg synes virkelig at et mærke som Maria Nila fortjener omtale på de sociale medier, fordi de gør en forskel i en fuldkommen skør industri, hvor salg og omsætning bliver sat højere end vores planet, selveste moder jord. Maria Nilas produkter er som sagt veganske, de er produceret lokalt i sverige OG så går en del af salget til plantning af nye træer. Det er et brand der har tænkt på vores planet og på sammenhængen i hele dette økosystem, som gerne skulle eksistere i mange, mange århundrede og tusinder endnu.

Udover at Maria Nilas produkter er lavet med omtanke, så er det virkelig også nogle lækre produkter – hvis du ikke allerede kender dem, så skal du prøve dem – du vil blive overrasket; lige fra duft, følelse og effekt; det er virkelig produkter i særklasse.

Når jeg skriver en overskrift som jeg har gjort til dette indlæg, er det til dels for at provokere og for at dele mine tanker med jer – for jeg er ikke veganer, det bliver jeg muligvis aldrig, men jeg tror på en livsstil hvor vi lever med omtanke for vores planet og alle de væsner der lever på denne – vi skal have omtanke for andre end os selv og vores nærmeste. Hvis du gerne vil passe på vores planet, er her et par hurtige punkter du kan tage med i din dagligdag.

  • Køb produkter fra producenter der laver deres produkter med omtanke for andet en omsætning, såsom dyrevelfærd, miljøet og bæredygtighed – som f.eks. Maria Nila.
  • Gør genbrugstøj til en de af din shopping, så du ikke altid går ud og bruger penge på nyt tøj. Aflever desuden dit tøj til genbrug.
  • Skær ned på kød. Jeg spiser maximalt kød til to måltider om ugen.
  • Skær ned på dit forbrug af plastisk – pant altid dine flakser og undgå unødvendigt at bruge engangs plastik produkter. På dette punkt skal jeg virkelig, virkelig stramme mig an. Mit forbrug at vatpinde er f.eks. enormt. Det skal jeg stoppe med.

Af produkter fra Maria Nila vil jeg lige fremhæve denne tørshampoo. Jeg synes simplethen at hårvask er dødens pølse (egneligt et virkeligt underligt udtryk), så jeg er er stor fan af alt der kan få mit hår til at se nyvasket ud, uden vand. Det er en meget let tørshampoo, der giver et let hold i håret og en smule tekstur, men uden det bliver for meget. Den er derfor rigtig god til dig, der ikke ønsker følelsen af tørshampoo i dit hår.

Nå, vi kom vidt omkring i dag. Jeg håber indlægget giver mening til trods for dette.
Og så vil jeg rigtig gerne høre jeres tanker om klima, veganisme og bæredygtighed – hvad gør du som gavner vores planet?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For evigt efterårsbarn