Sådan dulmer du din angst

Monday Update #60

Hej piger,

Endnu engang falder mandags opdateringen på en tirsdag. Planen var egenligt, at jeg ville have skrevet et indlæg i går aftes, men min energi i går var bare helt skæv. Jeg var træt og virkelig sensitiv. Jeg kunne slet ikke samle mig – derudover har Dennis og jeg ikke været tunet ordenligt ind på hinanden, så derfor valgte vi at prioritere en hyggeaften med flere afsnit af Natholdet, yoga, chokolade og nærvær. Dét var og er stadig tiltrængt for os.

THIS WEEK

  • I dag har jeg været forbi The Organic Club, som jeg har nævnt herinde før. Et helt fantastisk koncept hvor du som medlem kan aflevere dit tøj, få point for det og shoppe andet genbrugs tøj for disse point. Som jeg også skrev på dagens Instagram opslag er bæredygtighed virkelig et emne der er begyndt at fylde i min bevidsthed.
  • I aften skal jeg til kor og åh, hvor jeg dog bare glæder mig til at synge. Jeg skal bare være til, koble af og synge af mine lungers fulde kraft! Det er sådan en fantastisk og forløsende følelse at synge på dén måde.
  • På fredag skal jeg havde lavet negle af verdens bedste Suz. Det glæder jeg mig bare til. Måske jeg kommer til at gå for et lidt kortere look denne gang.
  • På lørdag skal jeg til Halloweenfest hos min far. Det er min søster der er mastermind bag aftenen. Vi bliver 5; min far, søster, min svoger, Dennis og jeg. Og jeg glæder mig helt vildt – sidste års halloweenfest var en sand succes.
  • Dennis og jeg har snakket om at lave en datenight, jeg tror evt. vi gør det fredag. Det tror jeg er det helt rette for os, på nuværende tidspunkt.

Læs eller genlæs: At skulle giftes uden min mor

Jeg tænker over ..

  • Hvor meget ens tanker kan kontrollere ens humør. Som I ved, går mine tanker ofte i selvsving. Det er ikke kun når det omhandler angst, men generelt i min dagligdag går jeg tit i selvsving over små ting. Her er det virkelig vigtigt for mig, at holde fast i at mine tanker bare er tanker og ikke er ægte – OG at holde fast i min yogapraksis, så jeg kommer ned i kroppen og får trukket vejret dybt.
  • Hvor meget vejret påvirker mit humør. En dag som i dag, hvor det bare er gråt og koldt sænker virkelig min energi. Jeg elsker efteråret, men det her vejr not so much. Det er det klare, kolde og friske efterår jeg længes efter – ikke det dystre og melankolske.
  • Hvor frustrerende det er, at være trist, uden helt at kunne sætte en finger på hvorfor man er det. Sådan har jeg det lige nu. Normalt er jeg ellers god til at sætte ord på mine tanker og følelser, men det kan jeg altså ikke i dag, eller i går, for den sags skyld, hvor humøret var det samme.
  • Hvor vigtigt det er at være taknemmelig for de gode ting der sker; også på grå og triste dage. I dag er jeg taknemmelig for at jeg skal se min veninde, aflevere tøj hos The Organic Club, gå en tur med Eddie og til kor. Dét er nogle gode ting.

Jeg håber jeres dag er dejlig – og hvis den er lidt som min, så husk vi er flere i samme båd.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan dulmer du din angst