Vores fælles ansvar på de sociale medier

Monday Update #61

Hej piger,

Er I klar til den nye uge? Jeg er, for jeg har haft en virkelig skøn weekend med tid til nærvær og afslapning. Mere kan man simpelthen ikke bede om.

This week

 • Skal jeg have lavet negle! Min tid i sidste uge blev desværre aflyst, så nu glæder jeg mig bare virkelig meget til at få kløerne fikset.
 • På lørdag skal jeg til årets første julefrokost. Det er med Dennis og mine rigtig gode venner og jeg glæder mig til en festlig aften. Det gode ved denne kolde og mørke årstid er, at vi ofte får lejlighed til at rykke tættere sammen, via forskellige traditioner. Det finder jeg en stor tryghed i.
 • I sidste uge meldte jeg mig ind i jo:ga og i går var jeg afsted for første gang, sammen med Dennis. Han har nemlig også meldt sig ind og vi har aftalt at vi over de næste par måneder skal gå til yoga sammen og se om det kan blive en del af vores hverdag, så det kan betale sig for os, at være medlemmer. I går bød på en super skøn, rolig og afstressende træning. Jeg skal helt klart afsted igen i denne uge, forhåbenligt mere end én gang.
 • Og så skal jeg rydde op i mine makeupskuffer.. jeg har endelig fået styr på mit tøjskab, men mine to makeupskuffer flyder og roder, uden lige. Det ligner noget der er løgn og jeg orker virkelig ikke at starte, men jeg ved jeg bliver glad når det først er gjort.

Læs eller genlæs: At redigere sig tyndere

Jeg tænker over ..

 • At det ikke er omkostningsfrit når jeg skrive eller taler om de sårbare ting der sker i mit liv, så ALLE kan læse med. Jeg har jo intet imod at I læsere, læser det – men det kan også være mine kollegaer, gamle veninder eller klassekamerater – alle, også folk der ikke kan lide mig. Det er ikke omkostningsfrit eller rosenrødt at dele ud af sig selv.
 • At jeg håber I kan mærke mig gennem mine sociale medier. Dét er nok det vigtigeste for mig. Jeg håber virkelig at I kan mærke, at jeg er et rigtigt, levende menneske, der i virkeligheden bare gerne vil snakke med andre mennesker, dele ud af mine tanker og samtidig prøver at jonglere blog, Instagram, arbejde, socialt liv og generelt en hverdag. Jeg er ikke perfekt, jeg gør ikke alt til punkt og prikke, men jeg prøver sgu at tegne et billede af et menneske med alle de følelser der hører med. Jeg bliver desuden hele tiden klogere. Livet er en lang læringsrejse og jeg er da kun glad for at jeg i en alder af 26 år stadig har meget at lære.
 • At jeg tror jeg vil lave et indlæg om hvorfor man giver hinanden shoutouts i storys. Der er mere i det, end blot at få følgere og det tror jeg kan være svært at se, hvis man ikke er i branchen. Måske tager jeg fejl, men jeg tror jeg kan give et lidt nuanceret indblik i hvorfor det finder sted.

❤A

4 kommentarer

 • helle

  Jeg vil gerne læse et indlæg om shoutouts på srorys. Måske du også kan skrive lidt om instagram algoritmen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det kan jeg godt prøve at flette ind.

   Kh. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også at årstiden byder på så mange arrangementer både i familie og i kulturlivet – har selv blogget om min forrige uge, her til formiddag og den har allerede budt på en del events. Det er et hit (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja det er bare virkelig skønt i denne mørke tid.
   Kh. A 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores fælles ansvar på de sociale medier