Monday Update #61

Produkter der har reddet min hud

[Reklame: produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

I ved jo, at jeg længe har kæmpet med uren hud. Jeg er gået fra ren p-pille hud, til akne i en alder af 22 år efter mit p-pille stop og stadige problemer med tørhed, rødmen og urenheder, den dag i dag. Jeg har prøvet meget forskelligt hudpleje i tidens løb, både på recept, fra apoteket og fra forskellige brands.

Nu hvor jeg står overfor at skulle giftes, har mine hududforinger fyldt lidt ekstra, for jeg vil rigtig gerne have flot hud, når jeg skal giftes. Jeg blev for en tid siden anbefalet at prøve Pudderdåsernes T-Zone Peeling – derfor rakte jeg ud til søde Helene, som er den ene af kvinderne bag Pudderdåserne – og spurgte hende, om hun mente at T-Zone Peelingen ville gøre noget godt for min hud; og det var virkelig godt, at jeg gjorde det. Helene endte med at vejlede mig i hvilke af deres produkter jeg skulle bruge til min sensitive og tørre hud, og her, halvanden måned efter jeg startede, er min hud i en meget bedre tilstand end før. Jeg vil faktisk mene, at den ikke har været så pæn, siden jeg stoppede på p-piller.

I kan se før/efter billedet lige her. Det første billede er taget lige da jeg startede og det andet er taget i sidste uge. Som I kan se er der en tydelig ændring i min hud. Der er mindre urenheder og mindre rødmen. Derudover kan jeg fortælle jer, at min hud også føles sundere. Den føles gennemfugtet og den har fået en helt ny glød. Jeg ved godt at disse ting lyder for godt til at være sande, men det er de altså ikke. Tag det fra én, der virkelig har kæmpet med sin hud og prøvet alverdens ting; de her produkter virker!

Jeg har stadig lidt urenheder og en del ar, men jeg har kun brugt produkterne siden slutningen af september, så det er virkelig nogle vilde resultater på så kort tid.

Under billedet finder du en gennemgang af de produkter jeg bruger. Rutinen er den samme morgen og aften, hvilket er virkelig skønt.

Læs eller genlæs: Projek ren bryllups-hud

Produkterne er listet i den rækkefølge jeg påfører dem.

 • Alt i en Makeup Fjerner: En eau micellaire, lavet til at rense din hud (med eller uden makeup) uden du behøver at bruge vand, men blot ved at påføre produktet på en vatrondel, og derefter rense huden. At bruge en masse vand til at rense huden, når den er tør og irriteret, kan netop virke udtørrende.
 • T-Zone Peeling: En peeling du skal lade sidde på din hud. Den indeholder 2% salicylsyre. Den eksfolierer hudens overflade, renser porerne i dybden og forbedrer hudens cellefornyelse. Den rydder altså op i hudens problemer. Jeg kørte den ind ved først at bruge den hver anden aften i et par dage, så hver aften og til sidst morgen og aften.
 • Pure Hyaloronic Serum: En fugtgivende serum, ikke fra Pudderdåserne, men anbefalet af Helene, som er min hudguru sammen med Shirley. Serummet giver et ordenligt skud fugt til min tørre og sensitive hud, som samtidig virker beroligende.
 • Alt i en creme: En creme du kan bruger overalt, også i ansigtet. Indeholder sheasmør, niacinamid og SyriCalm, så din hud er sikret fugt, pleje og beskyttelse. Den kan bruges af alle aldre.
 • Niacinamid Serum: Efter at have brugt ovenstående produkter i 2 uger, tilføjede jeg denne til min hudpleje, som sidste step. Hvor man kan sige at T-zone Peelingen rydder op i huden, så optimerer denne serum huden. Niacinamid er et B3 vitamin, som har mange gode egenskaber for huden; det øger hudens elasticitet, mindsker rynker og pigmenteringer og så er den rigtig god til at udjævne hudens tone, så gamle ar og rødmen mindskes. Jeg glæder mig virkelig til at se hvilke resultater den vil give, når jeg har brugt den i mere end 3 uger.

Jeg er bare nødt til at sige, at de to seje kvinder bag Pudderdåserne ved hvad de laver. Det ved du sikkert allerede hvis du følger dem. Hos dem er der No Bullshit og en masse hardcore facts og de har udviklet nogle effektive produkter, der har gjort en kæmpe forskel for min hud.

I må endelig skrive til mig hvis I har nogle spørgsmål til produkterne. Hvis du har problemer med huden så giv de her produkter et skud! De har virkelig, virkelig hjulpet mig. Jeg er glad og rolig i min hud nu.
❤A

8 kommentarer

 • Fra en, der virkelig bakser med umulig hud, er det simpelthen så dejligt at se, at der findes virksomme produkter, der ikke kræver en recept fra lægen. Megaglad for tippet; endnu mere glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja og det er bare så dejligt at finde noget der passer til ens hud <3
   Håber også disse produkter kan hjælpe dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Må jeg anbefale Saguna Re-Silica Beauty Caps. Det er et kosttilskud som din medblogger, Annemette Voss, anbefalede, og det har gjort underværker for min hud – og den har ellers godt nok levet sit helt eget liv efter mit p-pille stop for en del år siden. 🙂
  Jeg så lige at denne hjemmeside har kapslerne på tilbud. Jeg tager både kapsler og gel 🙂
  https://bioforce.dk/produkter/saguna-re-silica-beauty-caps-60-kps/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ih tusind tak for tippet Vinni, dem vil jeg klart tjekke ud 🙂
   Kh. A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Bruger du andet rens til din hud, end alt i en rens? Altså fx i badet, hvor ansigtet alligevel bliver vådtt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej Stine,

   Nej jeg bruger ikke andet rens.
   I badet lader jeg bare vandet skylle min hud og derefter renser jeg som beskrevet i indlægget 🙂

   Kh. A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Ishøj

  Hvor er det bare dejligt at høre! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Skylder også dig et kæmpe tak for tippet søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #61