Derfor fik jeg angst #5

Monday Update #62

Hej piger,

Ny uge – ny energi? Eller hvordan står det til hos dig smukke?

THIS WEEK

  • Skal jeg have lavet tre tatoveringer. Ja, det kom lidt ind fra siden. Tatoveringerne har jeg haft planlagt længe, men det har været svært at finde en tid med min tatovør. Og så blev det sgu denne torsdag – så nu glæder jeg mig virkelig til at få lavet dem – og til at vise dem til jer.
  • I morgen skal jeg spise morgenmad med to af mine veninder. Det er et privilege ved at have fast arbejde på deltid og freelance (blog) resten af tiden. Så kan jeg selv sammensætte min hverdag og i morgen starter dagens altså i jordens bedste selskab.
  • Jeg skal stadig havet ryddet op i den makeup-skuffe, men jeg fik ikke tid til oprydningen i sidste uge – så ny krydser jeg fingre for, at jeg når det i denne uge. Men den slags kan jo være virkelig svært at nå…
  • Og så skal jeg sørge for at gøre en masse gode ting ved mig selv. Mit nervesystem er overbelastet; hint – sidste punkt på i dette indlæg. Jeg skal dyrke yoga, drikke beroligene te, høre afslappende musik og være kærlig ved mig selv og passe rigtig godt på mig selv. Dét har jeg brug for.

Læs eller genlæs: Shoutouts på Instagram

Jeg tænker over ..

  • Hvorfor vi har en trang til at opdrage på hinanden, på de sociale medier? Jeg synes ofte jeg ser folk der laver storys omkring at man må ikke lave shoutouts, man må ikke reklamere for dit eller dat, man må ikke poste for mange billeder af sine børn eller dyr – egenligt så forstår jeg det ikke. Altså, så længe man ikke skader nogen mennesker med sine handlinger, er det så ikke i orden at man deler det man selv har lyst til? Hvis vi følger profiler der gør os i dårligt humør eller som deler indhold der trigger/provokere os, så stop med at følge profilen. Dette er selvfølgelig ikke en endegyldig sandhed (den er jeg ikke i besiddelse af) men det er nogle tanker jeg gør mig, når jeg åbner min app og der er så meget adfærdsregulering.
  • Jeg synes virkelig alle mennesker skulle sætte ind på at arbejde med sig selv og forholde sig til sin egen adfærd. Vi har alle forskellige måder at reagere og at opfatte verden på – og det kan være svært at sætte sig ind i hvorfor andre gør som de gør. Jeg føler dog, at jeg i mit arbejde med mig selv er blevet mere rummelig overfor andres følelser og handlingsmønstre. Det er som om, at når man forstår sig selv – så forstår man også andre bedre.
  • Hvor træt jeg er af min angst. Den brager afsted i denne uge. Den hopper på alt. Når jeg først har fået styr på en negativ tanke, hopper angsten videre til den næste. Jeg er ærligtalt virkelig, virkelig træt af det. Lige nu har jeg svært ved at se positivt på tingene, men jeg ved at det nok skal ændre sig; bedre tider venter altid. Det ved jeg.

Jeg håber du har energi og overskud – og ellers, så sender jeg dig verdens største kram gennem skærmen.
God aften dejlige dig.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fik jeg angst #5