Jeg er begyndt til yoga (for real)

Mine gemte IG-billeder #10

Hej piger,

Det er en rigtig glad lille blog-person der tjekker indenom i dag. Jeg synes den sidste tid har været rigtig hård at komme igennem, for mig. Min angst har virkelig været udfordret og jeg føler at lige så snart den har sluppet på ét punkt, så er den blusset op på et andet.

Men lige nu, er jeg angstfri. Jeg nyder at være i roen, jeg nyder at kunne mærke glæden og så er jeg ærligttalt helt oppe og køre over mine tre nye tatoveringer. Som jeg viser jer, lige så snart jeg har fået taget tapen af de to, der ikke sidder på fingeren.

Nå, men i dag ville jeg lige tjekke inden om med noget Instagram inspiration, i form af mine senest gemte billeder; fordi jeg elsker Instagram og billeder – måske kan I finde nogle profiler I selv har lyst til at følge med hos.

BHADIEBEES

Den her profil er jeg lige begyndt følge, fra et par dage siden. Jeg elsker den! Den er så stemningsfyldt, igen, det melankolske udtryk, som jeg føler mig meget hjemme i.

JAKEASTROLOGY

Okay, hvis der er noget jeg kan få maaaange timer til at gå med, så er det at kigge på sjove stjernetegns-memes, fordi de er så f*cking sjove og sande! Jeg elsker stjernetegn og jeg kan nørde den slags i flere timer. Det er bare så sjovt hvordan de forskellige tegn har nogle genkendelige karakteristika – og jeg kan bare genkende, nærmest, alt der siges om vægten (Libra).

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #9

Eagle Medicine PsychicReadings

Jeg følger ikke profilen, men jeg var nødt til at gemme billedet. Jeg er selv meget påpasselig med hvem der er mine tætte venner. Jeg gider virkelig ikke bruge min tid på folk der ikke rummer mig, forstår mig og forstår at der er flere måder at opfatte verdenen på. Jeg gider ikke have relationer der er præget af konkurrence og hvor man ikke kan glæde sig på hinandens vegne. Så det har jeg ikke. Jeg hører dog ofte fra folk, at de har denne slags “venner” og jeg tænker altid; drop dem. Venner er den familie man selv vælger, så i min optik skal du kun vælge dem der er der for dig 100%, som vil tilsidesætte dem selv for dig og som du selv vil gå gennem ild og vand for. Du fortjener folk der gerne vil dig.

BUNNY MICHAEL

 Jeg elsker bare Bunny Michael og hendes Instagram profil, som er en venlig påmindelse om at passe på sig selv og at være i kontakt med sit Higher Self.

Pop Culture in Pictures

For det første; lyt lige til den lyserødhårede dame. Lad være med at sammenlign dig med andre kvinder, lad være med at se vores sameksistens som en konkurrence og lad være med at afgøre din værdi udfra andres “fejl”. Den her IG-konto kan jeg også bruge lang tid på; der er mange blandende og interessante billeder.

God lørdag!
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt til yoga (for real)