Monday Update #63

Mine nye tatoveringer

Hej piger,

Nu er det en lille uges tid siden, at jeg blev tre tatoveringer rigere og jeg har fået taget et par billeder af de nytilkomne symboler, så I kan se hvad jeg har fået lavet. Til hvert billede følger en lille forklaring om hvorfor jeg har valgt at forevige netop dette på min hud.

Jeg er fuldkommen høj på mine tre nye tatoveringer, jeg elsker dem lige så højt som jeg elsker min første. Der er slet ikke tvivl om, at jeg skal have flere, mange flere. De giver mig tryghed, energi og kærlighed. Jeg bliver bare så glad af at kigge på dem. Og når jeg lige er blevet tatoveret er jeg nærmest i en lykkerus, flere dage efter.

En tulipan for min mor

På min venstre ringefinger har jeg fået tatoveret den fineste lille tulipan. Den er lavet til minde om min mor. Min mor døde i 2004, efter 7 års kamp med en uhelbredelig sygdom. Min mors yndlingsblomst var den smukke tulipan.

Min morfar var gartner. Vi måtte aldrig røre ved hans blomster da vi var børn, han var selvsagt meget øm om sin have. Da min mor døde, en klar forårsdag; 1. maj, 2004, plukkede vi alle tulipanerne i min mormor og morfars have, og tog dem med ud på hospitalet og svøbte hendes afsjælede legeme, med de friskplukkede tulipaner. Jeg var 11 år, jeg husker hende stadig ligge der, helt fredfyldt.

Jeg husker hende for mange ting, mest af alt for den kærlighed og omsorg hun altid har givet min søster, far og mig. Nu sidder denne lille tulipan på min finger, til minde om hende og alle de fantastiske ting hun var som menneske.

Jeg håber hun ved jeg har fået den. Og jeg håber hun ved, at vi alle sammen savner hende, hver evigt eneste dag.

God energi

På mit højre håndled har jeg fået tatoveret et lille lyn (det er lidt rynket her, fordi jeg lige har taget tapen af). Det symboliserer god energi; at være god energi, at give god energi til verden og at tage den gode energi ind, man får fra andre. Den passer desuden sammen med den lille sol og måne, som jeg har siddende på mit højre håndled. Dem kan I se i dette indlæg om min første tatovering.

Troen på en større sammenhæng

Den sidste tatovering sidder på min højre ankel og er meget lille. Det er teksten Ave Maria, som er starten på en katolsk bøn til Jomfru Maria. På dansk oversættes det til Hil dig Maria. Hele bønnen lyder:

“Hil dig Maria, fuld af nåde! Herren er med dig! Velsignet er du iblandt kvinder og velsignet er dit livs frugt, Jesus. Hellige Maria, Guds Moder! Bed for os syndere, nu og i vor dødstime. Amen.”

For mig betyder dette lille ord flere ting. Jeg har sunget i kirkekor siden jeg var 9 år, og gør det stadig. Ave Maria er en tilbagevende vending i mange kristne musikstykker. Kirken har altid skabt et trygt rum for mig, til mine følelser og til min sorg. Den lille tekst på min ankel symboliserer troen på en større sammenhæng, troen på mere mellem himmel og jord. Troen på de feminine energier og værdier, som kærlighed, omsorg og fælleskab. Husk at både mænd og kvinder rummer feminine og maskuline værdier – disse prædikater er desuden noget vi selv har skabt og ikke en universel sandhed.

Min tatovør er btw. Andersen Ink, han har lavet alle mine tatoveringer og jeg planlægger også at bruge ham til de fremtidige. Han er ekstremt dygtig. Han er også Dennis’ tatovør.

Så det er historien bag mine tre nye energisymboler, som er foreviget på min hud.
Har du selv nogle tatoveringer – og hvad er historien bag? Jeg ville elske at høre fra dig.
❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #63