Mine nye tatoveringer

Vind en Foreo UFO mini + masker

[Reklame: produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

I dag tjekker jeg indenom med en lækker give away til jer; præmien står i selvplejens- og selvkærlighedens tegn. Hvis der er noget jeg elsker og ikke mindst prioriterer, så er det at pleje og hygge om mig selv. Når jeg sørger for at behandle mig selv godt og at tage hånd om mig selv, så har jeg langt mere overskud til at drage omsorg for min omverden.

En måde hvorpå jeg drager omsorg for mig selv, er netop ved at pleje mig selv f.eks. ved at få farvet mit hår, ordnet negle, bruge en god hårkur eller min lille gode ven; Foreo UFO mini.

Jeg har efterhånden nævnt Foreos produkter for jer, mange gange – det er i sandhed nogle virkelig skønne produkter og hver gang jeg prøver et nyt produkt bliver jeg fan af det, og dén statistik holder stadig stik.

UFO mini er et lille smart redskab i silikone, som kan udføre 90 sekunders ansigtsbehandlinger via LED-lysterapi, kombineret med kulde- og varmeterapi, samt T-Sonic-pulseringer. Du aktiverer den via din smartphone og så er der altså dømt selvforkælelse på højt plan.

Du bruger din UFO mini sammen med masker fra Foreo, som er er lavet i blødt microfibre – du bruger én maske pr. behandling. Maskerne indeholder frugtekstrakt, planteolier og naturligt blomstervand, som virker beroligende.

Du kan vinde

  • 1 Foreo UFO mini, i farven mint.
  • 1 pakke Make My Day masker (7 stk.)
  • 1 pakke Call it a Night masker (7 stk.)

Make My Day masken indeholder hyaluronsyre og røde alger, for en dyb fugtgivende effekt og som samtidig beskytter huden mod urenheder – den er rigtig god at bruge om morgenen for fugt igennem hele dagen.

Call It A Night indeholder ginseng og olivenolie til at pleje huden i dybden og give næring natten overog er en skøn måde at afslutte dagen, samt at give slip på de oplevelser den har bragt.

Sådan deltager du

Du deltager på dette Instagram billede. Vinderen finder jeg d. 2/12.
Held og lykke!
Og rigtig god fredag til jer dejlige piger.

♥A

2 kommentarer

  • @intenavn123

    Rigtig lækker præmie du forkæler os med. Jeg må ind og deltage 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nye tatoveringer