Vind en Foreo UFO mini + masker

8 tips til en god vinter

[Reklame: Avène og Weleda produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Nu står vinteren for alvor for døren – vi kan mærke den kolde, skarpe luft og vind. Forkølelserne rammer, energien daler og mørket omslutter os. Jeg er ikke den største fan af vinteren. Jeg elsker jul, jeg elsker lys i mørket, jeg elsker tæpper, striktrøjer og dyner – men jeg synes det er svært, at undvære solens lys og jeg synes det er træls, at skulle pakke sig ind i tusind lag, bare for at gå ned og handle. Så jeg synes til tider, at det kan være en lidt svær årstid, i forhold til de andre.

Men bare fordi det ikke er min yndlings årstid, betyder det ikke, at den kan bringe en masse gode og magiske ting med sig. Så her har jeg et par tips til produkter og tiltag du kan bruge/gøre, for at få en dejlig vinter.

8 tips fra mig til dig

  1. Lavendelolie fra Weleda: Okay, jeg ved godt at jeg efterhånden har nævnt denne en del gange, både på story og her – men noget af det vigtigeste for mig, i vinteren (og generelt) er at få en god nats søvn, for at have energi til de mørke dage. En god nats søvn starter med at give slip på dagen, at lade tænkerne falde til ro og at trække vejret dybt. Duften af lavendel virker beroligende på nervesystemet, derfor smører jeg denne olie på mit bryst og håndled inden sengetid og sørger for at dufte til den, så jeg kan slappe helt af.
  2. Te, kaffe, kakao, chailatte, matcha – Anything warm: Sørg for at hyg lidt ekstra om dig selv og prioriter de varme drikke. Jeg drikker minimum 3 kopper varmt i løbet af dagen – og jeg nyder det fuldt ud. Jeg nyder duften, smagen, varmen indefra og på mine hænder, om det lune kop.
  3. Aroma- og lysterapi: Jeg er simpelthen så glad for min oildiffuser i disse kolde tider. Alt efter hvilken olie jeg kommer i, så har den en positivt effekt på mit nervesystem (er selvfølgelig stor fan af lavendel) – men der har også indbygget lysterapi, og når vi har den tændt om aftenen, i det soveværelset, og ligger under vores varme dyne – så kan vinterens kulde og vind rase alt den vil, for så lader jeg op.
  4. Kom ud i dagslyset: Hvis du har mulighed for det, så kom ud i dagslyset – det kan være rigtig svært hvis du arbejder fra kl. 9-17, men prøv at gå udenfor og drik et kop kaffe eller bare træk vejret et par gange, i den friske luft og i lyset. Det skal jeg virkelig selv blive bedre til. Måske har i en altan eller en gård på dit kontor, som du kan benytte?
  5. Avène Thermal Springwater: Udover at mit sind ikke er udpræget fan af vinteren, så er min hud heller ikke – da min hud hurtigt bliver tør. Det er dog blevet meget bedre efter jeg er begyndt på min nye hudplejerutine. Som et supplement til min hudpleje bruger jeg Thermal Springwater fra Avène. Jeg bruger den til at sætte min makeup og til at give mig selv et frisk pust i løbet af dagen. Den virker beroligende på huden og hjælper mig, hvis min hud føles tør.
  6. Yoga i mørke: jo:ga har nogle timer som hedder Candlelight restore/flow og disse timer foregår i mørke, kun oplyst af små elektroniske stearinlys. Når jeg laver yoga om aftenen, hjemme, slukker jeg lyset og tænder f.eks. min oildiffuser eller et par duftlys. På denne måde omfavner jeg mørket og bruger det aktivt til en positiv og kropslig oplevelse. Den modstand jeg normalt oplever angående mørke omdannes til tryghed og nærvær.
  7. Krystaller: I ved jo, at jeg virkelig elsker krystaller. Jeg bruger mine krystaller aktivt i min hverdag og i vinteren bruger jeg dem særligt til at finde energi. Læs evt. dette indlæg, hvis du vil vide mere om hvordan jeg bruger krystaller.
  8. Alle klassikerne: Store tæpper, indendørs hygge med film, gåture hvor man er pakket ind i en masse tøj, julehygge og listen kunne foresætte længe endnu – det er vigtigt at vende sin opmærksomhed ved alle de gode ting vinteren bringer med sig, som vi ikke kan genskabe om sommeren. Hvis vi retter oprmærksomheden mod de gode ting, bliver det også lettere at tage dem ind – og så føles vinteren ikke så kold og mørk.

Det var alt for denne gang piger. Jeg håber at I kan bruge nogle af disse simple råd, til at skabe en god og hyggelig vinter for jer selv.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Foreo UFO mini + masker