Monday Update #64

Nyt hår: Hun har gjort det igen

[Reklame: Behandlingen er modtaget som gave]

Hej piger,

Hun har gjort det igen; den kære Anne Lindfjeld har endnu engang haft fingrene i mine lokker og det er simpelthen blevet SÅ flot. Det er tredje gang at Anne ordner mit hår og jeg er simpelthen så glad for at komme hos hende. Jeg har aldrig været så meget til frisøren som jeg er nu, fordi jeg før i tiden har set det som en sur pligt, der skulle overstås – og jeg er ofte gået fra tidligere frisører med en lidt flad fornemmelse. Sådan er det ikke når jeg går fra Anne, der flyver jeg ud af salonen, fordi hun er så pissedygtig.

Vi har endnu engang holdt os til det lyse look. Vi har modsat sidst beholdt meget af længden på håret og undladt at klippe etager. Så lidt nyt er der sket. Jeg er selv fuldkommen vild med farven; Anne ved bare hvad hun laver. Mit hår har den smukkeste sand/beige-blonde farve og er på ingen måde gult eller kunstigt at se på. Jeg har simpelthen den dybeste respekt for den kvindes håndværk!

Hvis du vil have fat i Anne kan du booke tid lige her eller tjekke hendes Instagram.

Før og efter billederne

Se bort fra den irriterende virvel og fokuser på den lækre hårfarve 😉

Se første gang Anne havde fingrene i mit hår, her.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #64