Nyt hår: Hun har gjort det igen

Bryllups status

Hej piger,

Jeg føler, at jeg skylder jer en lille opdatering på vores bryllupsplanlægning. Det korte af det lange er, at jeg stadig ikke fan. Det er megaudoverskueligt og i virkeligheden vil jeg bare gerne have en vild kærlighedsfest, med god stemning og minder for livet.

Nå, men jeg vil gerne tage jer med på rejsen og give jer et lille overblik over hvor vi er i planlægningen; hvad har vi på plads og hvad mangler vi.

Læs eller genlæs: Sådan friede Dennis til mig

Dét er der styr på

 • Datoen og tidspunktet: Vi bliver viet, i kirken d. 22/6/2019 kl. 14.30 – dette fandt vi allerede ud af inden for vores første uge, som forlovede. Vi har årsdag d. 24/6, derfor er dette tidspunkt på året, allerede en markering på vores kærlighed.
 • Fest, middag og drikkevarer: Vi afholder festen i Madklubbens selskabslokaler på Østerbro. Det er en pakkeløsning, så vi skal ikke tænke på mad, drikkevarer (der er fri bar), service, servering eller noget i den dur – det er der sørget for. Det var meget vigtigt for mig, at finde en pakkeløsning. Jeg bliver meget hurtigt presset og jeg ville ikke kunne nyde min (okay, vores) dag, hvis der var mange løse ender der skulle koordineres.
 • Fotograf: Jeg har allieret mig med Emilie Bruun. Jeg kender Emilie gennem blogverdenen og vi har mødtes til flere event; blandt andet nogle, hvor hun har været fotograf. Jeg synes hun tager nogle vildt fede billeder og jeg er meget tryg ved at hun skal stå for at forevige vores bryllup.
 • Gæstelisten er også så småt på plads.
 • Vi har lagt budget.
 • Vi har så småt styr på kørsel fra kirken og musikken til festen (de to poster er min far inde over).
 • Vi har bestilt en Myselfie – dét kan kun blive et hit!

Dét mangler vi (og mere til)

 • At kigge på og købe vielsesringe. Vi skal begge have en helt simpel ring – min forlovelsesring er jo lidt bling bling. Min vielsesring skal uden tvivl være guld og jeg tror Dennis’ skal være sølv.
 • Vi skal øve brudevals – men det må der være rigeligt tid til.
 • Vi mangler brudekage.
 • Vi mangler blomster – både til bordene og selvfølgelig også min brudebuket.
 • Vi mangler at sende invitationer ud.
 • Vi mangler at finde vores outfits. Dennis har en ret klar idé om sit look, hvor jeg stadig er meget åben og på udkig efter det helt rette.
 • Vi mangler at lave ønskeliste.
 • Vi mangler at lave bordplan.
 • Vi mangler at udfylde ægteskabserklæring (det kan man tidligst gøre tre måneder før).
 • Jeg mangler at lave en endelig aftale med min frisør.
 • Vi mangler at fastsætte en toastmaster (vi håber at vedkommende vi spørger, siger ja).
 • Og en masse andre småting, men i store træk er dette hvad vi stadig har på vores To-Do liste.

Det er stadig helt urealistisk at vi skal giftes!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår: Hun har gjort det igen