Til julemakeuppen, nytår eller en tirsdag

Monday Update #65

Hej piger,

Jeg er så glad for at være trådt ind i denne nye uge. Sidste uge vat propfyldt med planer og jeg følte at jeg styrtede rundt. Denne uge er langt mere rolig og overskuelig, hvilket jeg virkelig værdsætter.

This week

 • Tirsdag skal jeg synge julekoncert med mit kor. Dét glæder jeg mig til. Forrige uge sang vi advent ind og ny er det tid til vores julekoncert. Vi har en masse gode numre på programmet, som jeg glæder mig til at synge. Jeg skal desuden synge to trioer.
 • Jeg skal købe Dennis julegave; jeg ved bare ikke hvad det skal være endnu. Jeg synes virkelig det er svært at købe gaver til mænd – jeg synes det er meget lettere og ikke mindst sjovere, at købe gaver til kvinder.
 • Skal jeg til meditations workshop afholdt af Nelle. Det glæder jeg mig virkelig til. Temaet for workshoppen er at sætte en god energi for december. Det er en tre timers workshop, så jeg er meget spændt på at deltage. Det længste jeg nogensinde har mediteret har været 20 minutter sammenhængende.
 • Skal jeg til årets julefrokost med arbejdet; det bliver uden tvivl en fantastisk aften.

Læs eller genlæs: 10 overfladiske ønsker

Jeg tænker over ..

 • Om man ved når man har fundet den rette brudekjole? I sidste uge fik jeg den skønneste kjole hjem i str. 36, som dog var for lille. Så nu har jeg bestilt den i str. 38 og jeg glæder mig helt vildt til at prøve den og se hvordan den sidder. Jeg er overbevidst om, at den skal syes til; men så snart den bliver syet ind, er der jo ingen vej tilbage. Så skal det være dén. Og det er et stor beslutning, som jeg gerne vil være sikker på.
 • Hvor lang tid det vil tage før jeg kan lave alle mulige seje yoga-stillingger.
 • At jeg ikke længere vil skamme mig over at være følsom. Jeg er mange gange i mit liv blevet mødt med: ‘Slap af’, ‘tag det ikke for tungt’ eller ‘nu er du for følsom’. Og det har givet mig en opfattelse af at jeg er for følsom – og dét er simpelthen en løgn. Jeg er ikke for følsom, det er du heller ikke. Vi er præcis som vi skal være og man har altid ret til til sine følelser.
 • Jeg er for nyligt blevet bekendt med begrebet: JOMO (Joy Of Missing Out) og jeg identificerer mig meget med det.

❤A

2 kommentarer

 • Hvor pudsigt – min far og min kæreste er sååå nemme at finde gaver til synes jeg. Tøser shopper meget mere, og er desuden tit mere sarte med yndlings mærker, stil mv, synes jeg 😀
  God gavejagt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hahaha, ah men altså, GID jeg havde det sådan!
   Det er sjovt hvordan man er forskellige 🙂

   Knus A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til julemakeuppen, nytår eller en tirsdag