Monday Update #65

Profiler der giver mig god energi

Måske husker du indlægget, hvor jeg talte om vores fælles ansvar på de sociale medier. Det siger sig selv, at influenter og bloggere har et særligt ansvar for at tænke over hvad de deler, men man har også selv et ansvar for at vælge dem man følger med omhu.

Hvis jeg følger en profil på Instagram, der giver mig ondt i maven eller får mig til at føle mindreværd, så vælger jeg profilen fra. Jeg gider ikke at bruge tid på den slags; jeg får intet ud af at misunde andre eller at brokke mig over hvordan de opfører sig på de sociale medier – hvis jeg ikke kan lide lugten i bageriet, så smutter jeg.

Jeg følger mange forskellige typer af profiler og det er meget forskelligt hvad årsagen er. Jeg følger de helt klassiske Insta-piger; fordi de ofte er virkelig smukke og giver mig inspiration til mit udseende. Jeg følger en masse profiler der omhandler spiritualitet og astrologi. Jeg følger selvfølgelig alle mine venner og bekendte. Jeg følger alle The Kardashians og så følger jeg nogle profiler der giver mig vildt god energi. Sidstnævnte er sådan nogle profiler jeg tjekker daglig; hvor jeg nyder at se deres story og føler at de er mine venner. Det er profiler der giver mig smil på læben og ro i maven – og så er det profiler jeg også vil anbefale dig at følge, fordi jeg synes de gør noget megagodt med det talerør de har skabt, via deres Instagramprofil.

Nelle Noell

Nelle giver mig god energi, ikke kun i virkeligheden, hvor hun er en nær veninde – men også gennem de sociale medier. Det er særligt hendes indsigt i den spirituelle verden hvor jeg føler en dybtfølt energi, gennem hendes opslag. Hun har en stor viden angående selvudvikling, større sammenhænge og meget mere; blandt andet krystaller. Jeg finder en masse trøst og mening i hendes opslag og historier. Og jeg kan kun anbefale dig at følge med hos hende, hvis du ikke allerede gør det. Når alt ramler, så søger jeg mod Nelles profil og læser hendes tekster – det giver så meget mening til mig.

Nutidensmor

Johanne (aka Nutidensmor) er muligvis den sjoveste blogger du kan følge; hun viser blandt andet de boomeranger andre bloggere ikke vil lave og så er hendes ordvalg bare spot on; seneste guldkorn fra hendes side er #købekasser. Jeg er fuldkommen vild med hende og hendes humor; og hendes megasøde datter, Augusta. Jeg ser Johannes story hver eneste dag – og hver gang jeg tjekker den bliver jeg i godt humør. Hun er ærlig, jordnær og menneskelig. Jeg kan spejle mig selv i hende og jeg synes det er virkelig hyggeligt at høre om hendes liv. Her kommer du helt tæt på, uden filter eller forfinelser – det er Instalivet, når det er allerbedst, i min optik.

Emilie Melgaard Jacobsen

Eller Tjuggamor, som Dennis og jeg kalder hende herhjemme; hun har nemlig skabt de mest fantastiske søvnmeditationer med bjørnen Tjugga, både til børn og voksne. Tjugga luller både Dennis og jeg i søvn flere gange om ugen og hjælper os med at finde ro og give slip på dagens oplevelser. Emilie er indbegrebet af god energi og jeg føler at jeg lader op, når jeg er i kontakt med hendes profil. Jeg elsker den måde hun giver et indblik i hendes liv, hendes gøremål og hendes måde at omfavne livet med alt det byder; både det svære og det gode. Emilie inspirerer mig, til at inspirere andre og at lukke mere op for den jeg er, på min egen Instagram.

Spirit Daughter

Spirit Daughter er en dejlig profil hvor jeg finder meget spirituel inspiration og vejledning. Dette opslag så jeg d. 10 oktober, to dage inden jeg skulle tale til kulturnatten hvor min angst virkelig var trigget. Det er sket flere gange; på den profil ser jeg lige hvad jeg har brug for at se, på de rette tidspunkter. Det er desuden tit denne profil jeg deler i min historie; når et citat rammer mig, tænker jeg at det muligvis også kan have relevans for nogen af jer.

Nå, det var anbefalingerne i denne omgang.
Hvem følger du på Instagram, som gør dig glad?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #65