Profiler der giver mig god energi

Monday Update #66

Hej piger,

Som jeg nævnte forleden på Instagram, har jeg haft brug for at trække mig lidt tilbage fra de sociale medier. Mit sind har været på overarbejdet efter et angstanfald, der virkelig rippede op i kernen af min angst – men jeg er klar til at komme tilbage til virkeligheden. Btw. så er der lidt konkurrence-info nederst i indlægget.

This week

  • Skal jeg købe Dennis’ julegave. Det har jeg stadig ikke fået gjort (selvom det også var på listen i sidste uge) mest af alt fordi jeg virkelig har haft svært ved at beslutte mig for hvad han skulle have – men nu ved jeg det.
  • Skal jeg til candellight flow yoga med en af mine bedste veninder og evt. også Dennis. Jeg var syg hele sidste uge, så jeg glæder mig til at komme igang med yogaen igen – og at komme ned i min krop, i stedet for at være oppe i hovedet.
  • Skal Dennis og jeg virkelig tage os sammen og komme videre med bryllupsplanlægningen. Vi er virkelig nødt til at rykke nu og mellem jul og nytår.
  • Skal jeg fokusere på at være tilstede i nuet – og vende min opmærksomhed imod det nu jeg er i, fremfor at lade mine tanker kører rundt.

Jeg tænker over ..

  • At selvom jeg har haft rigtig mange angst anfald siden oktober, så er jeg virkelig stolt af mig selv. Når min angst bliver trigget på værste vis, har det før i tiden taget flere måneder før jeg kunne komme ordenligt tilbage til virkeligheden – nu går der ikke mere end et par dage før jeg kan mærke bedring og så ved jeg, at jeg stille og roligt er på rette vej. Det er jeg simpelthen så stolt af. Jeg ved at jeg er et stærkt menneske og jeg skal også nok komme ud af det tankespind, som jeg føler mig fanget i, lige nu.
  • Hvor meget modstand jeg har på at købe julegave. Åh, jeg synes det er et stort show – og jeg mangler stadig til flere familiemedlemmer – men det ordner min far, søster og jeg sammen.
  • At jeg tit føler mig som en belastning – og at min angst er i vejen. Når jeg har angst kan jeg godt have svært ved at række ud, fordi jeg er bange for at være til besvær. Dét er noget jeg skal øve mig i at ligge på hylden, for jeg ved jo godt, at mine tætte mennesker gerne vil snakke med mig og være der for mig, når jeg har det svært.
  • Hvad jeg skal have på til nytår – nogle forslag? Jeg tænker noget med glimmer eller pailletter.

KONKURRENCE

Lige nu kan I vinde denne fine bluse fra Trendday på min Instagram.
Jeg trækker vinderen d. 23/12 – du kan deltage lige her.

Hvis min energi virker lidt lav i det her indlæg, er det fordi at jeg stadig er lidt for meget i mine tanker. Men det er dejligt at være tilbage med lidt skriveri.
❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Profiler der giver mig god energi