Monday Update #66

Produkter til angst på farten

[Reklame: Jurlique produktet er modtaget som gave]

Hej piger,

Det er ikke mere end et par uger siden, at jeg sad og tænkte over, at jeg slet ikke kunne forestille mig at skulle have psykologhjælp på nuværende tidspunkt. Det har så ændret sig, med rekordfart. Jeg skal nemlig til psykolog på torsdag – min angst er fuldkommen stukket af. Jeg mærker det, fordi den bliver trigget nonstop og derfor skal der tages hånd om den.

Jeg har accepteret at jeg har angst og OCD – det betyder ikke, at det er let. Det er pissehårdt og drænene at have det psykisk dårligt, men jeg ved også at jeg nok skal komme godt ud på den anden side igen.

Lige nu handler det om at tage et skridt ad gangen, om at trække vejret og ikke mindst om at være i angsten; sidst nævnte er virkelig svært – særligt når du er på farten. Derfor vil jeg tippe jer om tre produkter jeg bruger på farten, til at håndtere min angst. Det er lidt som et førstehjælps-kit, bare til angst.

Tre gode produkter til at dulme angst på farten

  • Jurlique Calming BlendI ved at jeg er svært glad for alt med lavendel, når det kommer til at dulme min angst, eftersom duften af lavendel virker beroligende på nervesystemet. Denne skønne aromaterapi spray indeholder netop lavendel og er super let at have med i tasken. Spray lidt mist om dit ansigt og overkrop – tag nogle dybe indåndringer og gentag efter behov.
  • Resuce Remedy Spray: Jeg er kæmpe fan af Bachs blomstermedicin – det hjælper mig helt vildt. Når min angst er slem, har jeg altid denne spray i tasken eller disse pastiller. Begge remedier virker beroligende og kan tage toppen af et angstanfald og hjælpe dig til at komme ned på et roligt niveau – og med at komme tilbage til nuet, i stedet for at være fanget i et endeløst tankespind.
  • Bach White Chestnut: Blomsterdråber tager jeg løbende i perioder med angst. Jeg tager 4 dråber i munden, 4 gange dagligt. Jeg er særligt glad for denne variant: White Chestnut, da den er god hvis man har vedvarende bekymrede tanker. Den er ligeledes med mig i tasken.

HUSK ingen af overstående produkter kan erstatte professionel behandling – de kan udelukkende hjælpe dig med at tage toppen af din angst. Nogle gange virker de bedre end andre; alt efter hvor slem angsten er.

Læs evt. dette indlæg om at dulme angst, hvor jeg deler hvad jeg gør for at dulme min angst, når jeg ikke er på farten.

Jeg sender al kærlighed til dig smukke.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #66