Selvforkælelse mellem jul og nytår

Monday Update #67

Hej piger,

Jeg håber I har nydt juledagene med jeres nære mennesker. Hvis julen ikke er en god tid for dig, så sender jeg dig oceaner af kærlighed. Det kan nemlig være virkelig svært at komme gennem julen, hvis den ikke er som man ønsker.

Selv bliver jeg mindet utroligt meget om tabet af min mor. Jeg tænker meget på hende og jeg mangler hende virkelig meget. Hver juleaften tager vi desuden forbi hendes grav og sætter nogle blomster (helst tulipaner) og tænder nogle lys. Det gjorde vi også denne juleaften. At stå der ved gravstenen kan virkelig efterlade et stort tomrum i hjertet og uretfærdigheden overvælder mig fuldkommen; hvorfor skulle jeg miste min mor?

Det er en noget melankolsk og desværre også angstramt blogger der tjekker ind hos jer i dag, men vi må tage det sure med det søde – og huske på, at intet er konstant.

This week

  • Skal jeg slappe af. Det har jeg allerede fået gjort en del. I går sov jeg helt til kl. 12.30, jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har sovet så længe – og i dag sov jeg til kl. 9, var vågen et kvarter og sov derefter til kl. 11. Det er helt sikkert, at jeg ikke får lavet dagens gode gerning, på nogen måde.
  • Jeg skal have ryddet op i lejligheden .. eller det skal både Dennis og jeg. Dagene op til jul var meget hektiske, så vi har simpelthen smidt om os med alle mulige ting (nok mest mig).
  • Skal jeg hygge mig med min familie og mine veninder. Tiden mellem jul og nytår er virkelig reserveret til afslapning i denne omgang og jeg har ingen ønsker eller idéer om at jeg skal stresse rundt, men kun bruge tid på de mennesker der virkelig betyder noget for mig.
  • Skal jeg huske at trækket vejret. Det er virkelig, virkelig vigtigt for mig – for mit nervesystem er overbelastet. De sidste par måneder har jeg virkelig haft meget angst, den er blevet trigget af både det ene og det andet, og den er også trigget lige nu. Hvilket resulterer i at jeg ikke får trukket vejret ordenligt. Så jeg skal lige huske at trække vejret ordenligt ned i maven.

Jeg tænker over ..

  • Hvor pissetræt jeg er af at have angst, og særligt når den har været trigget så meget, som den har været på det sidste. På den anden side er jeg rigtig glad for at vide hvad angst er og hvordan det føles – og hvordan min OCD reagerer rent tankemæssigt. Det gør det lettere at være i, at jeg ved hvorfor min krop og mit sind reagerer som det gør.
  • Hvad jeg skal have på til nytår. Jeg ved at jeg ikke skal købe noget nyt, så jeg skal finde noget i gemmerne. Lige nu tænker jeg på at genbruge en pailletkjole jeg havde på for et par år siden, men nu må vi se hvad jeg finder på. Har I styr på jeres outfits?
  • Hvor lang tid et år egenligt er, når jeg kigger tilbage på det her år, har jeg oplevet virkelig mange ting – jeg har været helt nede og vende, og helt oppe og flyve. Jeg har fået nye venner, jeg er startet til yoga, jeg har afsluttet mit andet psykolog forløb, jeg har fundet ind til mig selv og jeg er blevet trigget på min angst igen og igen. Der er simpelthen sket så meget, at det ikke er til at fatte, at der kun er gået et år.

Jeg håber virkelig I har nogle dejlige juledage, skønneste piger.
Vi tales ved.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse mellem jul og nytår