Monday Update #67

Mine nytårsforsæt fra 2018

Hej piger,

Jeg skal lige hilse og sige, at jeg har det meget, meget bedre end jeg har haft henover julen. Sådan er det med angst, den kan gå fra at være alt overskyggende, til ikke at fylde noget specielt.

D. 31 december 2017, skrev jeg et indlæg hvor jeg delte mine nytårsforsæt for 2018 – så dem synes jeg da lige vi skal følge op på. Du kan læse indlægget lige her. På denne tid sidste år, døjede jeg også med angst – det er en trøst, for jeg har haft et dejligt år 2018, selvom jeg i slutningen af 2017 havde mindst lige så slem angst som nu.

MINE NYTÅRSFORSÆT FRA 2018

  • Jeg vil meditere fast: Dét skete så ikke! Det har vitterligt været et nytårsforsæt for mig i 2016, 2017 og 2018. Jeg mediterede hver dag fra januar til april, men det var sgu en sur pligt og jeg nød det ikke. Den faste meditation er måske ikke for mig, jeg ved det ikke helt. Det kan sagtens være jeg tager det op igen i 2019, men det skal ikke være som et nytårs forsæt. Jeg har til gengæld fundet ud af at yoga bringer med ind i en meditativ tilstand – så yogaen er muligvis vejen frem for mig.
  • Jeg vil give mig selv plads og ro: 2017 var et meget hektisk år med studie, arbejde, praktik, sociale medier, frivilligt arbejde i Røde Kors, mit kor og alt det andet der skal presses ind, derfor var det meget vigtigt for mig at skabe mere ro i 2018 og det har jeg bestemt formået. Jeg er særligt blevet bedre til at sige nej og til at prioritere mig selv, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg er stadig ikke den bedste til det, men jeg øver mig og det går fremad. Endnu mere ro og tid til mig er klart på agendaen for 2019.
  • Jeg vil åbne op for min spirituelle side: Det har jeg gjort – og det har både slået mig i hovedet, trigget min angst og givet mig en dybere indsigt i mig selv. Det spirituelle er for mig ikke en sandhed, men en guideline – det spirituelle støtter mig i mit livs færden, men det er ikke en endegyldig sandhed og det er meget vigtigt for mig at understrege, især for mig selv.

Billedet er fra december sidste år – jeg har stadig samme sensitive sind, samme bamsesko og grønne jakke (og samme Eddie❤). Håret er dog blevet lysere siden.

Det var altså mine 2018 nytårsforsæt.
Hvordan så dine nytårsforsætter ud sidste år – og hvordan ser de ud i år?
Jeg ved ikke helt om jeg har nogle, det skal jeg lige summe over og så tjekker jeg ind med en opdatering angående mulige 2019 nytårsforsæt i næste uge.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #67