Mine nytårsforsæt fra 2018

Mine gemte IG-billeder #11

Hej piger,

Årets næstsidste dag er over os og jeg er i godt humør. Det er simpelthen så dejligt når angsten slipper og alt ser lysere ud. Det er en af fordelene ved at have angst, når det slipper sætter du ekstremt meget pris på roen og det kedelige.

Nå, men i dag skal vi kigge på mine gemte IG billeder – indlæg jeg selv elsker at læse, fordi jeg er forfærdelig nysgerrig på hvad andre foretager sig og gemmer på IG.

Alissa Violet

Jeg har delt Alissa i disse indlæg før. Hun er min yndlings youtuber – jeg synes simpelthen hun er så smuk og inspirerende udseendemæssigt. Personlighedsmæssigt synes jeg faktisk bare hun er megasjov. Jeg får altid lyst til at genskabe hendes Instagram billeder, fordi de altid er spot on – og så skal hun bare have kæmpe cadeau for hendes Britney look!

We’re Not Really Strangers

Fordi du skal hylde dig selv! Hepper du på dig selv, som du hepper på din familie og venner? Roser du dig selv, giver du dig selv credit for alt det du gør; for alle de kampe du kommer igennem, for alt det gode du bidrager med og for alt det fantastiske du er? Shoutout til dig og til mig – for alt det vidunderlige vi er, bare ved at være os.

Melodie Perrault

Hendes tegninger er fuldkommen next level. Jeg er vild med hende – de her to er gemt, fordi det er mine absolut favoritter. Jeg tænker ikke, at jeg behøver at uddybe hvorfor.

Astrology Roast Podcast

Jeg er jo en sand stjernetegnsnørd og jeg tilegner mig hele tiden ny viden indenfor feltet og jeg elsker populær-astrologi og særligt memes. Jeg relaterer virkelig meget til det. Og btw. så er jeg Vægt (Libra) i stjernetegn og Tvilling (Gemini) i ascendant og månetegn. Sååå første meme er primært mit liv. Vægten og tvillingen er desuden lufttegn, så det der med jordforbindelse, kan være svært til tider. Jeg kunne skrive stolpe op og ned om dette emne. Kunne der være stemning for lidt astrologi-for-begyndere indlæg?

Wolfiecindy

Og lad os slutte af med lidt Wolfie, fordi jeg er en sucker for smukke kvinder – og dét er hun.

Hvad render du og gemmer på IG for tiden?
Jeg er altid på udkig efter nye profiler.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsforsæt fra 2018