Mine gemte IG-billeder #11

Monday Update #68

Hej piger,

Årets første indlæg er nu online – wuhuuu!
Jeg håber I havde en dejlig nytårsaften og kom godt ind i 2019 med dem I elsker omkring jer.

Er I klar til det nye år, til den nye energi vi træder ind i og til en masse nye oplevelser? Det er jeg; jeg er taknemmelig for hver eneste dag og jeg glæder mig til 2019.

This week

 • Skal jeg slappe af; i hvert fald i dag. Puha, første januar er altid noget af en opladningsdag og jeg planlægger at lave absolut, så lidt som muligt – og sørge for at få en masse ny energi, til årets første arbejdsdag i morgen.
 • Skal jeg til et møde med en dygtig kvinde ang. brudekjole – jeg vil ikke skrive for meget (altså Dennis læser nok ikke med), men alligevel. Der skal være lidt spænding over den kjole, også for jer. 😉
 • Skal jeg dyrke noget yoga. Jeg fik slet ikke lavet yoga mellem jul og nytår, selvom det var min intention. Til gengæld har jeg fået ligget mere ned end jeg har stået op, og det må være en sejr i sig selv.
 • Skal jeg spise en grøntsag eller to – jeg kan virkelig mærke på min krop og mit energiniveau, at jeg har levet rigtig godt mellem jul og nytår; det skal der nu også være plads til! Og det er ikke fordi jeg vil undgå sukker eller fedt, men jeg vil gerne komme ind i min balancerede kostvaner og ikke leve udelukkende af juleskum.

Læs eller genlæs: Bryllups status

Jeg tænker over ..

 • Hvad det nye år vil bringe. Hvad vil jeg havde oplevet, når jeg kigger tilbage på 2019. Hvilke magiske momenter venter. Og tænk engang, 2019 er året hvor jeg bliver gift med mit livs kærlighed og bedsteven. Det er jo fuldkommen vildt!
 • Hvor meget jeg har lært de sidste par år om mig selv, mit sind og mine handlingsmønstre. Jeg er virkelig stolt af mig selv, fordi jeg har arbejdet så meget med min angst og OCD, og selvom det stadig kan ramme mig hårdt, så er jeg kommet virkelig langt, siden det ramte mig første gang. Jeg er sgu sej!
 • Hvor hårdt det bliver at skulle sætte en alarm i morgentidlig og ikke bare vågne af mig selv – dét er jeg nok ikke ene om.
 • Hvor spændende astrologi er, jo mere jeg lærer om det og jo flere mennesker jeg får lov til at tale med om stjernetegn, ascendant og månetegn, giver det bare endnu mere mening. Jeg synes simpelthen det er så interessant og meget sigende om mennesker. Jeg overvejer virkelig at skrive nogle indlæg om det her på bloggen, selvom jeg på ingen måde er ekspert på området; men så kan vi måske blive klogere på emnet sammen?

Jeg håber I nyder jeres første januar og at I kan slappe af, hvis det er dét I har brug for.
❤A

2 kommentarer

 • Jeg fejrer forsinket nytår idag, da min aften stod på arbejde i går. Der er står ugen på 5 arbejdsdage – en hektisk, men dejlig start på året.
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Glædeligt forsinket nytår til dig :-)!

   Kh. A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #11