Monday Update #68

Januar favoritter: pleje til dig

[Reklame: produkterne er modtaget i gave]

Hej piger,

For et par år siden lavede jeg altid et månedligt favorit indlæg (kan I huske det?) – jeg ved ikke, om det er noget jeg vil tage op på fast basis igen; men jeg fik sådan lyst til at lave et, fordi jeg gerne ville fortælle jer om disse produkter, som jeg har testet på de sidste og som jeg er glad for, men jeg kunne ikke rigtig finde en fællesnævner eller et tema for indlægget; så her er bare en lille oversigt over nogle virkelig gode produkter, som jeg er glad for.

Januar favorit-produkter

  • Ikoo Thermal Treatment Wrap: I november fik jeg tilsendt tre Ikoo hårmasker og jeg har brugt dem alle. Konceptet er virkelig fint; Ikoos hårmasker er engangsmasker som kommer i wraps – du vikler blot din maske om håret, lader den sidde og skyller ud. Det er super simpelt og et hyggeligt produkt, da det giver en rigtig følelse af home-spa. Den variant der er vist på dette billede er til farvet hår og har en reparerende effekt; den efterlod mit hår meget glansfyldt. Farvet hår kan som bekendt blive lidt trist og slidt at se på, hvis man ikke plejer det ordenligt.
  • Aurelia Illuminate & Smooth Puff Reduction Eye Cream: Jeg er stor fan af Aurelias produkter – jeg har faktisk aldrig prøvet et produkt fra dem, som jeg ikke kunne lide. Dette produkt er et under mod de mørke render under øjenene; det indeholder Guldblomme, Asiatisk Centella og Musetorn der øjeblikkeligt lysner øjenområdet.
  • St. Tropez Gradual Tan: Jeg elsker St. Tropez (endnu et stærkt brand på denne liste) og jeg har nævnt denne gradual tan før, men den fortjener altså at blive nævnt igen; for den er let at påføre (det er en lotion), den giver en smuk naturlig glød og et nem at opbygge – perfekt til at sætte lidt glød på din januar.
  • Toni&Guy Damage Repair Mask + Conditioner: Toni&Guy Damage Repair serien er lavet til beskadiget hår, den nærer i dybden og styrker håret. Jeg mener egenligt ikke selv, at mit hår er beskadiget, men på den anden side behandler jeg det heller ikke altid lige pænt f.eks. med hårfarve og varmeprodukter, derfor sørger jeg også for at bruge forskellige produkter, der kan pleje mit hår i dybden.
  • Pudderdåserne Alt I En Sæbe: En sæbe til det hele; du kan vaske ansigt, hænder og krop med den – du kan fjerne din makeup med den. Du kan bruge den i badet eller have den stående ved håndvasken. Den udtørrer ikke huden eller svier og er i virkeligheden bare et super godt all-around produkt og fast inventar på mit badeværelse.

Læs eller genlæs: Produkter der har reddet min hud

Det var alt for mine favoritter denne gang. Lad mig vide, hvis I kunne tænke jer at disse indlæg blev taget op igen?
A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #68