Mine nytårsforsæt 2019

Monday Update #69

Hej piger,

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Mit primære fokus i denne weekend har været at få styr på brylluppet; der er så mange ting at ordne, og som jeg har nævnt før, er jeg ikke synderligt motiveret for det – ikke fordi jeg ikke vil giftes eller holde en kæmpe fest, jeg gad bare godt have, at der var nogle andre der kunne planlægge det for mig. Havde jeg haft råd til en bryllupsplanlægger, så havde jeg seriøst booket to af slagsen!

Nå, nu til ugens planer.

This week

  • Skal jeg til Jylland med arbejdet, dyrke yoga og have ordnet negle.
  • Jeg skal foresætte den gode stime med bryllupsplanlægningen, der er ingen grund til at strække det længere – jeg føler endelig at vi har fået hul på bylden (ad) at vi har fået gang i vores weddingflow og der skal smedes mens jernet er varmt. Jeg gider i hvert fald ikke, at skulle stå og få en masse ender til at mødes op til selve brylluppet, når jeg kunne have været i bedre tid.
  • Skal jeg nyde at jeg har ro på! Jeg føler virkelig en stor fremgang i min angst, det er som om at 2019 har bragt en helt fantastisk mildhed med sig og at mit sind igen føles klart og roligt. Det er så dejligt, og jeg vil virkelig bare nyde alle de gode momenter jeg har, i disse dage.
  • Skal jeg brainstorme på nyt indhold til Instagram; jeg føler mig virkelig motiveret til at lave kreativt indhold og at være tæt med jer – så jeg summer over nye tiltag. Hvis du har nogle idéer eller inputs til hvad du gerne vil se (mere af) fra min side, så skriv endelig til mig – det ville jeg sætte stor pris på.

Læs eller genlæs: At redigere sig tyndere

Jeg tænker over ..

  • Hvor vild jeg er med, at jeg har lært at redigere glimmer ind på billeder! Okay, det tog måske lidt meget  overhånd med billedet til dette indlæg .. men altså, jeg elsker glimmer! Det er lavet med appen Photofox, men jeg skal være ærlig og sige, at det ikke er helt let. Du skal arbejde med lag, ligesom hvis du redigerede i Photoshop.
  • At jeg virkelig glæder mig til sommer – jeg har lyst til at tage bikini billeder, bade i saltvandet, tage i sommerhus, drikke kold vin og sove med åben altandør.
  • Hvor vigtigt det er, at være taknemmelig for det man har og at lægge mærke til alle de små, fantastiske ting vi oplever hver dag. Når jeg ikke er ramt af angst, er jeg faktisk virkelig god til at se positivt på livet og verdenen; og at tage de små, magiske stunder ind. Det er jeg udelukkende fordi jeg har øvet mig på det, i mange år. Prøv du at gør det samme; læg mærke til en solstråle der varmer din kind, duften af kaffe om morgenen (Instant for mit vedkommened), en blød dyne, et langt kram, din yndlings sang i radioen – og jeg kunne blive ved.
  • Hvor f*cking fantastiske I er! Omkring nytår modtog jeg simpelthen så mange søde og støttende privatbeskeder fra jer; med positiv feedback på det indhold jeg deler. Det gør mig simpelthen så glad; det er en ensom tjans at sidde her bag tasterne og jeg er da slet ikke i tvivl om, at der er mange mennesker der synes jeg er for meget/for pivet/for whatever – men dét at der sidder nogle af jer derude og tager noget godt med, fra det indhold jeg deler betyder alverden for mig. Tusind tak for støtten og tak fordi I gider at skrive til mig!

God mandag, smukke mennesker.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsforsæt 2019