At udvikle sig med en kæreste

Produkter der putter glam på min januar

[Reklame: produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Januar kan være en kold, grå og uoverskuelig måned at komme gennem; derfor er der endnu større grunde til at give den gas i beuaty-hjørnet og sætte lidt glam og glitter på den kolde hverdag.

Derfor kommer her en liste over produkter jeg bruger, til at gøre januar lidt mere glitterende.

Produkter der putter glam på vores januar

  • Highligter fra Sephora: Når solen ikke skinner, må vi jo gøre det. Jeg bruger highlighter hver dag; det er et must i min makeuprutine. Denne fra Sephora er smuk og gylden. Kombineret med en god omgang selvbruner, skaber denne highlighter minder om sommer. Jeg kan desværre ikke finde den online længere.
  • Primer fra Sephora: Fordi min makeup skal holde til vind og vejr i øjeblikket (særligt fordi jeg cykler på arbejdet) er denne primer en rigtig god ven. Jeg bruger ikke primer i hverdagen, når vejret arter sig, eller om sommeren – men pt. er det et must.
  • Lommespejl fra Hayu: Man har jo altid brug for et lommespejl og særligt i januar – her i form af merchandise fra min yndlings reality-streamingtjeneste (som også hjælper mig gennem den mørke måned).

Læs eller genlæs: Januar favoritter: Pleje til dig

  • Neglelak fra Essie: Fordi mine tånegle skal være flotte, selvom det kun er mig selv der ser dem!
  • Lækre øjenskygger fra Maybelline: Fordi det er de perfekte farver til at skabe smukke hverdagslook med shine, som ikke bliver for kolde og hårde i tonerne, i det, til tider, nådesløse vinterlys. Kender I det, når man kommer udenfor og ser ens makeup i dagslys, puha, det kan være en væmmelig oplevelse.
  • Stick parfume fra Carven: Fordi jeg kommer til at lugte, når jeg løber efter bussen i alt for meget tøj. Den dufter dejligt og passer lige i tasken. (Kan desværre ikke finde stick-udgaven online, men duften kan virkelig anbefales).

Jeg ønsker jer en skøn fredag, dejlige mennesker!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At udvikle sig med en kæreste