Produkter der putter glam på min januar

3 ting jeg ikke forstår ved Instagram

Okay .. der er nok mere end tre ting jeg ikke forstår, som finder sted på Insta, men disse ting, forstår jeg virkelig ikke. Og jeg håber ikke jeg lyder for sur i punkterne, alle har jo ret til at handle præcis som de vil. Indlægget skal egenligt bare forstås som ting jeg helt oprigtigt undrer mig over. Okay, med undtagelse af tredje punkt; det skal bare stoppe! Så 2/3-dele af listen, er skrevet i kærlighed.

3 ting jeg ikke forstår ved Instagram

  • Afstemninger med kun 1 svarmulighed: Jeg forstår det virkelig ikke. Når jeg laver afstemninger på Instagram er det for at få jeres mening eller fordi I skal hjælpe mig med, at tage en beslutning· Til tider laver jeg også sjove afstemninger, men jeg giver altid to forskellige svarmuligheder – jeg forstår ikke rigtigt konceptet med f.eks. at skrive: Er I klar til et nyt billede? og så svar mulighederne: “YAAAS” og “JA” – hvad skal jeg så stemme hvis jeg ikke er klar, eller ikke gider se billedet? (Ved godt jeg bare kan lade være med at stemme). Og misforstå mig ikke, folk må jo 100% selv om hvilke svarmuligheder de angiver – Instagram is all fun and games, men det er simpelthen fordi jeg ikke forstår det; svarene er jo fuldkommen ubrugelige hvis man kun kan vælge ‘ja’, stavet på forskellige måder. Hvordan ved I så om vi er klar til at se billedet!? Haha, jeg håber ikke jeg er den eneste der har tænkt over det her. Og kærlighed til alle jer der gør det – I må gerne forklare mig, hvorfor. Hilsen en forvirret Insta-person, der muligvis tager afsteminger lidt for alvorligt.
  • “Folk skal stoppe med”: Jeg forstår ikke at folk laver storys i denne stil: “Folk skal stoppe med at dele deres 2018 minder”, “Folk skal stoppe med at give shoutouts”, “Folk skal stoppe med at tage billeder af deres kaffe”,”Folk skal stoppe med at dele billeder af snevejret/solskinnet, vi har set det!”. Folk skal stoppe med dit dut dat på Instagram. Jeg fatter det ikke; hver gang jeg åbner Instagram falder jeg over indhold jeg ikke synes er interessant, men ved I hvad? Jeg trykker bare videre. Hvis jeg ikke gider at se dine minder, din kat, din hund, din kaffe, så trykker jeg videre – dét gør mig vitterligt intet. Så jeg forstår ikke det behov for at prøve at opdrage eller at styre andres adfærd, når det kommer til sådan nogle ligegyldige ting. Hvorfor kigger man ikke bare væk, finder noget indhold kan man lide og lever happily ever after, i stedet for at brokke sig? Hvad med alle os der faktisk gerne vil se 2018 minder (det vil jeg i hvert fald stadig gerne).

Læs eller genlæs: Shoutouts på Instagram

  • At filme fremmede, uden tilladelse: Okay, det her skal folk faktisk stoppe med! At filme fremmede uden tilladelse. Og ISÆR dem der når ud til mange mennesker. Det kan godt være du ser et menneske gøre noget sært i offenligtheden, men det giver dig simpelthen ikke ret til at filme dem og udstille dem. Jeg får simpelthen ondt i maven af den adfærd. Vi lærer da fra barnsben, at hvis man ikke har noget godt eller konstruktivt at sige, bør man holde det for sig selv. Jeg synes simpelthen det er tåkrummende at man som blogger/influent/whatever kan finde på at filme fremmede og hænge dem ud. Det kan godt være det er ment som en joke, men tænk på hvis du lige pludselig så dig selv eller en du har nær, hængt ud hos en Instagrammer du normalt nyder at følge; det kan vi vist hurtigt blive enige om, ikke ville være sjovt.

Nå nok for undren og dét sure opstød herfra, jeg vil gerne høre hvad I tænker om ovenstående?
Og er der noget du ikke forstår ved Instagram?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter der putter glam på min januar