Derfor startede jeg med at blogge

3 ting Dennis synes er irriterende ved mig

Hej piger,

Uha, jeg elsker jo at snakke om alt; det ved I. Jeg snakker også gerne om Dennis, om vores forhold og mine holdninger til dette. Jeg læser dog altid de indlæg, hvor jeg kommer ind til benet af vores forhold, højt for ham, så jeg er sikker på han er tryg ved at de udgives. Han siger heldigvis altid ja. (Måske tør han ikke andet?).

Nå, men i dag er det et lidt anderledes indlæg; det er nemlig blevet Dennis tur til at fortælle om mig. Jeg har bedt ham om at formulere tre ting, som han synes er irriterende ved mig. Jeg har ikke fået lov til at rette i dem. Så de er direkte fra hestens mund og copy-pastet fra vores messenger samtaler. Så her kan I få et lille indblik i hvad det vil sige at være kærester med mig og (åbenbart) især hvad det vil sige at bo sammen med mig (en person der er lettere distræt og altid tidspresset).

3 ting som Dennis (åbenbart) synes er irriterende ved mig

 1. Amalie har tusindvis af sommer- vinter- efterår- og forårs jakker hængende i vores smalle entre, i lejligheden. Vi har kun 4 knager. De sidste par uger er vi simpelthen nået et maks, der kan ikke være flere jakker og jeg kan ikke selv komme til mine egne jakker, længere. Hun har sagt at hun nok skal rydde ud i dem, men hun gør det ikke.
 2. Amalie roder rigtig meget, og hver eneste dag. Ligefra vatrondeller og make-up ting, til opvasken og det tøj som hun flår ud af skabet, hver eneste morgen, som der bliver prøvet på, men bliver besluttet for, at det ikke er den dag det skal bruges. Jeg står i den uheldige situation, at jeg kommer først hjem fra arbejde om eftermiddagen, så min eftermiddagsrutine er: Gå tur med Eddie, rydde hele lejligheden op, vaske op og lave mad.
 3. Amalie kan ikke finde ud af slukke lyset når hun er færdig med at være i et givent rum. Så hvis hun har været i soveværelset og har besluttet sig for at bevæge sig ind i stuen og forblive der, så har hun på magisk vis tændt lyset i soveværelset, køkkenet, gangen og badeværelset (det vil sige samtlige rum i lejligheden). Lyset i de forskellige rum bliver først slukket når jeg gør det, og hvis jeg ikke er der til at gøre det for hende, bliver det først gjort når hun går i seng.

Læs eller genlæs: 5 hverdagsting der sker i vores forhold

Og så tror jeg vi siger tak til Dennis. Så slem er jeg altså heller ikke .. men, jeg kan nu ikke modsige mig hans udsagn, selvom jeg ville ønske jeg kunne. Næste gang tror jeg, at jeg beder ham om, at skrive nogle søde ting om mig i stedet 😉
A

4 kommentarer

 • Karoline

  Haha, hvor er det sjovt at læse! 😍 Min kæreste er helt sikkert irriteret over, at jeg altid efterlader krummer på køkkenbordet (den der køkkenklud er altså lidt ulækker at røre ved) 😏 det er også altid ham, der ender med at folde vasketøj, fordi jeg, ja, “slet ikke lægger mærke til det” 😂 Til gengæld brokker jeg mig over, at han ikke folder vores håndklæder ret pænt 😅😅😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Haha, jeg er glad for at du kan lide indlægget <3
   Og det er altså bare sjovt, hvordan man kan rende og irritere hinanden med småting, når man bor sammen 😉

   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg tror du er mín kæreste – det er ikke vatrondeller, han lige lader flyve rundt, men ellers 😉
  Min kæreste synes vist min værste vane er, at jeg gerne drikker af flasker/dåser udeeen at hælde det op i et glas – han synes tilsyneladende det er total uciviliseret :p
  Og at jeg tit slukker på kontakten til TV’et hvis han forlader rummet for fx at gå i bad – han synes det godt lige kan køre i 25 minutter selvom han ikké er der :p
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   HAhahaha hvor er det bare sjovt!
   Det er virkelig sjovt hvad man bare kan irritere sig over ved den anden; måske skal jeg lave et indlæg som et comeback til Dennis 😉
   Rigtig god weekend.
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor startede jeg med at blogge