3 ting Dennis synes er irriterende ved mig

Sådan redigerer du glitter på dine billeder

Hej piger,

Siden jeg er begyndt at redigere glitter på mine Instagrambilleder, har jeg fået henvendelser fra flere af jer og flere af mine blogkollegaer, om hvordan man gør. Det er ikke fordi det er svært eller indviklet; men det er trods alt lettere at vise redigeringsteknikker på video, end at forklare dem over skrift. Derfor har jeg valgt, at lave en youtubevideo til jer, hvor jeg viser hvor let det er at redigere glitter ind på sine billeder. Jeg viser jer desuden nogle andre lette redigeringsteknikker, som kan tilføje en ekstra stemning til dine billeder. Det er alle teknikker og effekter jeg selv benytter mig af.

Videoen finder I under billederne, som er et par af mine glitter kreationer. (Den til venstre tog måske lidt overhånd).

Sådan redigerer du glitter og andre fede effekter på dine billeder

Det er desuden første gang jeg laver en youtubevideo siden i sommer, og det føles virkelig godt at være tilbage på det medie. Jeg tror ikke jeg vil bruge kanalen fast, som jeg gjorde engang, men når jeg har indhold der kræver uddybelse, som ikke passer til bloggen eller Insta, vil jeg gøre brug af youtube. Så hvis I har nogle ønsker til hvad I gerne vil se, så må I endelig sige til. I er desuden altid velkomne til at skrive til mig ang. ønsker til bloggen eller Insta. Det er altid virkelig rart for mig, at få feedback fra jer.

Jeg håber videoen giver mening og så håber jeg, at I har en rigtig dejlig søndag.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting Dennis synes er irriterende ved mig