Sådan redigerer du glitter på dine billeder

Monday Update #71

Hej piger,

Jeg håber I har haft en dejlig weekend, som har budt på lige præcis dét I trængte til; uanset om det var vild fest eller rolige stunder.

Mandagen er over os og jeg fornemmer selv, at den skal køres ind med kaffe; det kender I sikkert.

This week

  • Skal jeg fejre min lillesøsters fødselsdag. Hun fylder 24 år! Det er fuldkommen skørt, jeg føler selv jeg er 24 (Der er også kun lige over 2 år mellem os, så det er jo ikke den store forskel, men stadig). Jeg har fri om tirsdagen og det passer perfekt med at min lille mus fylder år, så vi skal hygge og fejre hende, hele dagen.
  • Skal jeg fejre min skønne venindes fødselsdag på A.C. Perchs; vi er tre meget tætte veninder. Og Julie (hende vi skal fejre) havde fødselsdag i December, hvor Cille og jeg gav hende et gavekort til hygge på Perchs. Det er efterhånden et par år siden jeg har spist på Perchs, men det skuffer aldrig. Det er bare den bedste og hyggeligeste stemning derinde. Og at skulle spise der med to af mine bedste veninder, gør det kun skønnere.
  • Skal jeg nyde at mit sind er roligt! Jeg har virkelig gjort fremskridt i forhold til min angst og OCD på det sidste, og jeg føler, at jeg er på et virkelig roligt og rart sted lige nu – og det vil jeg huske at nyde og være taknemmelig for.

Læs eller genlæs: 3 ting jeg ikke forstår ved Instagram

Jeg tænker over ..

  • At man selv former sin hverdag. Der er selvfølgelig nogle ting, der for de fleste af os, er nødvendige. Vi er nødt til at have en arbejde, så vi har en indkomst der kan dække vores faste udgifter; men derudover former vi selv vores liv. Der er ingen der kan eller skal fortælle dig, hvordan du skal leve eller sammensætte dit liv. Det handler om, hvordan du har det. Der er ingen der siger du skal tage en lang videregående uddannelse, eller arbejde 9-17 hver dag; du skal sammensætte et liv og en hverdag der giver mening for dig. Hvis det er vigtigt for dig, at tjene mange penge skal du gå i én retning, hvis det er vigtigere for dig at have meget fritid skal du måske gå i en anden rentning. Det er noget jeg selv summer over i øjeblikket; det er en rar måde at se sit liv på. Jeg bestemmer selv, hvad der giver mening for mig. Og hvad andre synes, er underordnet.
  • At jeg nok får lavet læber i februar. Jeg nærmer mig en beslutning.
  • At vi alle sammen skal tale meget mere om psykisk sundhed og f.eks. det her med at gå til psykolog. Selvom jeg gerne skriver om mine terapiforløb, både her og på Insta, så har jeg svært ved at tale med folk om det i virkeligheden, for om jeg vil det eller ej, så er det altså tabubelagt at få psykologhjælp. Selvom jeg, stadig, kan synes det er grænseoverskridende at tale om, at jeg får professionel hjælp til at håndtere mine problemer, så har jeg tænkt mig at blive ved med det, for det er vigtigt at vi normaliserer dét, at have et sensitivt sind – uanset om det drejer sig om angst, OCD eller noget helt tredje.

Rigtig god mandag piger.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan redigerer du glitter på dine billeder