Jeg går til psykolog, igen

Food for thought + skin

[Reklame: produkterne er modtaget som gave]

Hej skønne mennesker,

I dag skal vi snakke lidt om Weleda, som er et mærke der virkelig står mit hjerte nært (ja, det kan et mærke godt gøre). Jeg er nemlig kæmpe fan af Weleda og jeg synes de fortjener en masse taletid og fokus, fordi de har skabt nogle fantastiske produkter (de har også eksisteret siden 1921, så lidt ekspertise må man da udvikle, på næsten 100 år).

Jeg har talt om deres fantastiske lavendelolie mange gange før, blandt andet i dette indlæg om bedre søvn. I dag vil jeg fortælle jer om lidt nyheder fra Weleda, de har nemlig udvidet deres Skin Food sortiment. Den klassiske Skin Food creme, som plejer og blødgør huden utroligt effektivt, er nu blevet lavet i tre nye formler og har fået nyt design.

  • Den originale Skin Food kender du måske allerede? Det er en næringsrig og fed creme til tør hud; jeg har altid være glad for at bruge den på mine albuer og særligt hæle; steder hvor min hud virkelig har brug for intens pleje. Cremen indeholder ekstrakt af mild stedmorblomst, morgenfrue, kamille og bivoks; den øger hudens hydrering, fasthed, glathed og celleregeneration. Og er et lille vidunder middel.
  • Skin Food Light er en let og smidig creme; som jeg er glad for at bruge som håndcreme. Den indeholder, udover ingredienserne i den klassiske Skin Food, også sheasmør. Det er altså en effektiv creme, som er let at smøre ud, hvor du skal arbejde den klassiske Skin Food mere ind i huden.
  • Serien indeholder nu også en læbepomade som er fantastisk! Mine læber er fuldkommen smadret her i vinterkulden, og jeg har brugt denne nonstop, den sidste uge. Jeg har den med i tasken og bruger den hver aften, inden sengetid; og endelig, er mine læber ved at være sig selv igen. Jeg vil virkelig anbefale alle der døjer med tørre læber, at prøve denne læbepomade; det har virkelig være en game changer for mig.
  • Sidst men ikke mindst, skal den lækre nye Skin Food Body Butter nævnes (som jeg er smurt ind i, lige nu, fordi jeg lige er kommet ud af badet). Som det andre produkter i Skin Food serien, har den et højt indhold af naturlige ingredienser, hvilket gør den optimal til at genenmfugte din hud. Den indeholder blandt andet ekstrakt af stedmoderviol, som virker beroligende og fugtgivende.

Serien skal have så meget ros og kærlighed fra mig, jeg er virkelig vild med den. Og jeg er glad for at have modtaget produkterne, fordi det er produkter jeg kan bruge med god samvittighed på min krop, fordi de er 100% naturlige og økologiske.

Kender du Skin Food og skal du prøve de nye produkter i serien?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går til psykolog, igen