Det er på mode at have angst

Monday update #73

Hej skønneste jer,

Er I klar på en ny uge? Det er jeg, i den grad. Jeg har nemlig to meget spændende ting i vente, hvis jeg selv skal sige det; og det skal jeg jo.

This week

 • På fredag skal jeg have en overnatning på et kurbadhotel – eller hvad man kalder det? Det er i forbindelse med, at Matas har inviteret mig derhen til præsentation af nye produkter. Jeg glæder mig helt vildt til en dejligt afslappende dag i godt selskab, med spændende nyheder. Det her lyder muligvis super forkælet; men events i forbindelse med bloggen er arbejde; det kræver tid, overskud og energi at deltage. Denne gang står den på afslapning og middag, samtidig med en præsentation og det glæder jeg mig bare helt vildt til.
 • Jeg skal eventuelt have lavet læber. I går var jeg til forundersøgelse hos den klinik, hvor jeg skal have det lavet og nu skal jeg lige overveje det endeligt – for jeg vil ikke tage nogle forhastede beslutninger, men jeg må sige, at jeg regner med at gøre det. Det er ikke et permanent resultat, så det værste der kan ske er, at jeg finder ud af, at det ikke er noget for mig, og jeg ikke får det lavet igen. Jeg skal selvfølgelig nok tage jer med på rejsen og fortælle i detaljer, når tid er.

Læs eller genlæs: Mine nytårsforsæt 2019

Jeg tænker over ..

 • Hvad der er vigtigt her i livet. Det er engenligt ikke fordi det her skal være et dybt filosofisk indlæg, men fra tid til anden går jeg og summer over, hvad der virkelig er vigtigt, her i livet. Hvad vil jeg gerne bruge min tid på, hvilke mennesker fylder mig med energi – og hvilke dræner mig? Hvornår føler jeg, at der er plads til mig. Jeg tror det er vigtigt, at man forholder sig kritisk, til sine valg – og vurderer om den måde man lever sit liv, er den måde man ønsker. Jeg tror virkelig på, at man selv skal tage styring og ansvar i livet – og skabe en hverdag der giver mening, for en selv.
 • At jeg bare virkelig gerne vil opleve Queen live, med Freddie Mercury som sanger. Nu er jeg jo på mit vilde Queen-trip (skal nok snart stoppe med at, skrive om det – jeg ved godt I har opfattet det). Men jeg mærker simpelthen en tristhed over ikke at kunne få den oplevelse med Freddie Mercury – jeg er så betaget af ham, af hans stemme og af hans væsen. Jeg synes han virker som en utrolig smuk sjæl. Og I kan være helt sikre på, at hvis Queen turnerer i Danmark, så skal jeg have en billet!
 • At jeg ikke forstår folk, der ikke vil spise mindre kød. Eller jo, det gør jeg – hvis man tager andre aktive tiltag for at passe på vores planet, som f.eks. ikke at bruge noget i engangsplast, overhovedet. Produktionen af kød, er en kæmpe belastning for vores miljø, og jeg fatter ikke, at man som menneske, der bor på den her jord, ikke er interesseret i og motiveret til at passe på den og gøre hvad man kan. Det er så let at skære ned på sit kødforbrug. Man kan f.eks. bare holde to kødfrie dage om ugen – tænk på hvor meget vi ville sænke vores forbrug af kød, hvis alle i Danmark gjorde det – eller alle i verdenen. Jeg bliver bare frustreret når folk ikke tænker på vores planet. Jeg siger ikke at man skal blive vegetar eller veganer – slet ikke, you do you! Hvad er dine tanker om dette emne?

Ønsker jer en dejlig mandag, smukke mennesker!
A

2 kommentarer

 • Jeg er mest forarget over, at folk i virkeligheden ikke aner, hvordan hele den her produktion af kød, og for den sags skyld også mejeriprodukter, foregår.

  Det er som om folk bare lukker ørerne og øjnene i og i stedet kritiserer veganere, for at være “sarte” eller “bedrevidende”.

  Folk ville få sig et chok, hvis de rent faktisk ville forstå, hvad der egentlig foregår.

  Og jeg siger heller ikke at folk skal være veganere, for det er jeg heller ikke selv – men i det mindste skal man vide, hvad man egentlig støtter..

  Håber du får en skøn uge <3

  Kærlig hilsen
  Malue

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Jeg er simpelthen så enig i de ting du skriver! Synes det er meget præcist formuleret og desværre en virkelig ærgelig tendens, at folk skal udskamme vegetarer såvel som veganere <3

   Håber også du får en dejlig uge.

   Stort knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er på mode at have angst