Monday Update #74

Lille Get Away på Skodsborg

[Reklame: Produkter og ophold er modtaget som gave]

Hej skønne jer,

Det er simpelthen så skønt at være tilbage i min faste rutine; jeg kan mærke det med det samme, at det har en positiv effekt på mig, at jeg er tilbage i hverdagen og så småt får min energi og mit overskud tilbage. Man skal altså ikke underkende hvad sådan en uge under dynen kan gøre, både af godt og skidt. For det er selvfølgelig virkelig vigtigt at man lægger sig under dynen, når man er syg – men jeg kan også bare mærke, at jeg hurtigt bliver forvirret og rundt på gulvet, når jeg ikke er i mine rutiner.

Nå, men som I sikkert så på IG, var jeg i fredags på et lille kurophold på Skodsborg. Jeg var inviteret på opholdet af Matas i anledningen af, at deres klassiske striber har fået sig en makeover, hvilket jeg vil komme nærmere ind på i dette indlæg. Opholdet var en enkelt overnatning og jeg delte værelse med Nelle – hvilket var virkelig skønt. Nelle er en af mine tætteste veninder, og det var vildt hyggeligt at bruge tid med hende, på denne måde. Vi var i alt 8 bloggere afsted, og Matas havde planlagt et rigtig skønt program for os. Vi startede med eftermiddags te, hvor vi fik en præsentation af de nye striber fra Matas. Derefter fik vi en spaoplevelse med Skodsborg; hvor vi blandt andet lavede vandaerobic og var i saunagus. Aftenen blev afsluttet med en super hyggelig middag, i selskab med nogle virkelig søde blogpiger. Så jeg må sige, at vi blev forkælet uden lige.

En ny generation af de velkendte Matas Striber

Som nævnt tidligere, var vi jo inviteret afsted på Skodsborg af Matas, i anledningen af, at de velkendte Matas Striber har fået en gennemgribende makeover; indholdet er det samme – det er stadig effektivt og skånsomt, præcis som vi kender striberne bedst, men emballagen har fået et nyt look, i et nordisk design. Matas’ intention med Striberne har altid været at skabe ukompliceret, daglig pleje, hvor der bruges sunde, aktive ingredienser med dokumenteret effekt.

I det nye design er miljøet også tænkt ind – emballagen er nemlig blevet skiftet ud med nye flasker og krukker, der reducerer mængden af plast med op til 30%. Vidste du desuden, at Matas siden 1995 har haft sit eget unikke retursystem i butikkerne, hvor alle tomme emballager der er købt i Matas kan returneres til genbrug? Det vidste jeg ikke, men det lærte jeg ved oplægget – og jeg synes bare det er så sejt at det er en mulighed. Det er i alle Matas butikker, så hvis du vil gøre noget godt for miljøet, så aflever din brugte Matas-emballage i din nærmeste Matas-butik. Det ved jeg i hvert fald, at jeg vil tage til mig.

Læs eller genlæs: Pas på din hud

På billederne herunder kan I se det nye design på deres klassiske ler-maske, som jo er fuldkommen perfekt at have med sig på et spaophold, eller til at skabe spafølelsen derhjemme, når du har brug for lidt selvkærlighed.

Tre nye serie

I forbindelsen med det nye design lancerer Matas Striber desuden 3 nye ansigtsplejeserier, som kan findes i butikkerne fra uge 10 – og de er helt klart værd at se nærmere på.

Matas Mild er den første serie – serien henvender sig til alle der ønsker ekstra skønsompleje. Produkterne er derfor uden parfume og lever op til den Blå Krans’ og Svanens krav, uden at gå på kompromis med virkningen. I denne serie får du altså nogle plejeprodukter der virker, uden at irritere huden.

Matas Anti Wrinkle er en serie skabt til aldersgruppen 35+, men som vi snakkede om til præsentationen kan os der er yngre også sagtens gøre brug af anti wrinkle produkter til at forebygge rynker. Serien indeholder 9 anti-age produkter der fugter huden, reducerer rynker og virker cellefornyende.

Matas Firming er en serie udviklet til den modne hud på 50+. Her er altså tale om en serie, som du evt. kan give som gave til en moden kvinde i dit liv, som fortjerner lidt ekstra forkælelse.

Jeg fik Matas Mild serien med hjem, og jeg glæder mig til at teste den.
Nu har I også et overblik over nyhederne fra Matas og ved hvad I skal holde øje med når de kommer i butikkerne i uge 10.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #74